Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Відстають від графіку
Відстають від графіку Печать
Автор Газета "Город А"   
29.07.2012 г.

ImageНаприкінці минулого тижня відбулася черго­ва виробнича нарада з питання будівництва в нашому місті нового лікарняного ком­плексу. Цього разу її проводили заступник голови облдержадміністрації Микола Деркач та начальник обласного управління капітального будівництва Мико­ла Король за участю виконуючого обов'язки Охтирського міського голови Олександра Цілуйка.

За словами керівників, станом на момент про­ведення заходу на будівництво лікарні з держав­ного бюджету вже було виділено 6,4 мільйонів гри­вень. Ще майже 2,3 мільйони має надійти до кінця липня. Обласні чиновники наголосили: "Будемо просити міністерство фінансів перенести фінансування з 4-го кварталу на 3-й, щоб побільше встиг­нути до холодів".

Але як же використовуються кошти зараз? Судя­чи з розмови сумських замовників робіт з представниками фірм-підрядників, недостатньо ефек­тивно. Також на будівництві поки що задіяно мен­ше працівників, ніж планувалося (хоча хіба у кількості справа?). Важливо, що темпи робіт за останніми даними суттєво відстають від графіку. Так, ряд важливих документів (робочі креслення голо­вного корпусу лікарні,кошторисна документація на цей же корпус, календарний графік будівництва діагностичного центру) мали бути готові ще 7 лип­ня, у той час як насправді їх не розробили навіть за два тижні потому. "Крім того, - підкреслив М. Дер­кач,- незадовільною є організація робіт по ко­тельні. Між тим, саме вона є центром будівництва". Тож саме на будівництво котельні заплановано спрямувати найбільші зусилля, аби закінчити його ще задовго до початку опалюваль­ного сезону. Зокрема, на нараді було поставлено завдання добудувати приміщення для персоналу котельні до 15 серпня, а її покрівлю - ще до 5 серпня. Також до 1жовтня слід завершити будівництво діагностичного центру, аби потім почати там вста­новлення медичного обладнання.

Звісно, як і раніше, ми триматимемо це актуаль­не для охтирчан питання на контролі.

Сергій Яковенко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg