Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow 180 тисяч на ремонт їдальні та заміну вікон
180 тисяч на ремонт їдальні та заміну вікон Печать
Автор Газета "Город А"   
16.07.2012 г.

Оперативно спрацювали наші депу­тати минулої п'ятниці на 27-ій поза­черговій сесії міськради. Цікаво, що це була вже друга (!) за тиждень позачергова сесія (про першу з них, присвячену водопостачанню мікрорайону Дачний, ми вже писали у минулому номері).

Цього разу термінові збори народних обранців поча­лися з депутатських за­питів, зокрема,Олександр Лябах за­пропонував розглянути питання про доцільність недавнього відкриття автомобільного руху по провулку Харківському: мовляв, це тільки ус­кладнило життя водіям. Проте голо­вним питанням порядку денного, за­ради якого, власне,всі й зібралися, стало виділення коштів у розмірі 180 тисяч гривень на капітальний ре­монт загальноосвітньої школи №6. Для цього знадобилося внести відповідні зміни до міського бюдже­ту та програми соціально-еко­номічного розвитку, за що представники громади дружно проголо­сували.

Однак у читачів може виник­нути слушне запитання: що ж там сталося у цій школі, аби за­ради цього було варто збирати позачергову сесію та виділяти чималі гроші?

Аби відповісти на нього, відразу після сесії представни­ки влади в особі виконуючого обов'язки міського голови Олексан­дра Цілуйка та начальника міськвідділу освіти Ольги Лучко ор­ганізували журналістську поїздку безпосередньо у ЗОШ №6. Вже на місці директор школи Ольга Сотни­кова пояснила ситуацію наочно: "Наша шкільна будівля найстаріша в місті, а стан, в якому знаходиться їдальня, ви бачите самі". Цей стан справді, м'яко кажучи, око не раду­вав. А розбита підлога харчоблоку взагалі нагадувала сліди якихось не­вдало початих і не доведених до кінця археологічних розкопок! Влас­не, згадані вище бюджетні кошти і підуть на ремонт їдальні, а також на заміну кількох шкільних вікон.

"Мій девіз:обіцяв виконав!" - ба­дьоро промовив О. Цілуйко, маючи на увазі, що протягом цього року в міську освіту вже інвестовано близь­ко 1,8 мільйонів гривень. Прозвуча­ли того дня з його вуст і кілька нових обіцянок: "їдальня у школі №6 працюватиме вже в середині вересня. А на наступний рік заплановано капітальний ремонт даху ЗОШ №3 та порятунок будівлі станції юних техніків". Хід виконання цих обіця­нок ми, як завжди, триматимемо на контролі.

Сергій Яковенко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg