Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Найкращий знавець світової літератури навчається у шостій школі
Найкращий знавець світової літератури навчається у шостій школі Печать
Автор Газета "Город А"   
05.12.2011 г.

Олександр Гендін,учень восьмого класу міської ЗОШ №6, цьогоріч виявився кращим знавцем світової літератури серед своїх однолітків на рівні міста. Хлопець гідно представив школу у другому етапі Всеук­раїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін.Його досягнення­ми пишаються не лише вчителі, а й однокласники.

Перемога у міській олімпіаді зі світо­вої літератури - не єдина у активі Олександра Гендіна. За підсумками другого етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови хлопець став третім, у міському Шевченківському конкурсі посів друге місце. У лютому наступного року Сашко візьме участь у третьому етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади зі світової літератури. І, сподіваємося,гідно представить Охтирку на рівні області.

"Саша Гендін- всебічно розвинений юнак. Коло його інтересів надзвичайно широке. На превеликий жаль, хлопчик часто хворіє, однак це не заважає йому мати знання високого рівня. Саша відповідально ставиться до на­вчання, дуже працьовитий, здібний,старанний учень. З усіх предметів має високі бали. Здебільшого, 11. Він дуже надійний. На нього можна покластися на всі 100%. Ніколи не підведе", -каже Наталія Голобородько, вчитель російської мови та світової літератури,класний керівник 8 класу міської ЗОШ №6. І додає: "А ще Саша дуже гарно малює. Неодноразово був призером міських конкурсів малюнка. Наразі готується до участі в олімпіаді з біології".

Перша вчителька Олександра Гендіна, Антоніна Гусарова, теж гарно відгукується про свого колишнього учня. "Я навіть пам'ятаю те місце, де сидів Сашко у початкових класах. Він завжди був дуже спокійним, врівноваженим, впевненим у собі хлопчиком. Виконував будь-які доручення. Ретельно готувався до кожного уроку.Вільно висловлював свої думки, вмів аналізувати, порівнювати". "Саша і зараз над­звичайно активний на уроках, бере участь у ба­гатьох позакласних заходах", - додає Наталія Ґолобородько.

Мої співрозмовники кажуть, що Сашко ще й нестандартно мислить, може доповнити мірку­вання вчителя, розвинути ту чи іншу думку так, що усі затамовують подих, слухаючи його. "Так, Саша є цікавим співрозмовником. З приводу побаченого та почутого має власну думку, не боїться її висловлювати, за що йому нерідко ап­лодують однокласники", - каже Антоніна Гусаро­ва.

"Я одразу помітила, що у Сашка є неабиякий хист до малювання. Його малюнки завжди вирізнялися охайністю. У хлопчика дуже гарно виходило змальовувати. Він помічав найдрібніші деталі, у своїх малюнках намагався передати не лише колір, а й настрій тих чи інших людей, подій, явищ", - продовжує Антоніна Гуса­рова.

"Саша - дуже обов'язкова дитина. Він ніколи не скаже: "Не хочу", "Не буду", "Набридло", - до­дає Наталія Голобородько. "Хлопець пря­молінійний, зав,жди каже те, що думає, об'єктивно оцінює вчинки товаришів,за що ті його поважають, прислухаються до його дум­ки", - говорить Антоніна Гусарова.

Мої співрозмовники переконані, що най­кращі риси характеру Сашка - від мами. Увесь свій вільний час вона присвячує вихованню си­на, цікавиться його справами. "У стінах нашої школи мама Саші є бажаним та частим гостем, постійно цікавиться успіхами, сина у навчанні, бере активну участь у житті закладу", - каже На­талія Ґолобородько.

Артем Похитай

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg