Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Із розумінням до особливих потреб
Із розумінням до особливих потреб Печать
Автор Газета "Город А"   
26.11.2011 г.

Минулого тижня до Охтирського міського центру соціальної ре­абілітації дітей-інвалідів завітали представники товариства з обмеже­ною відповідальністю "Белла-Трейд", аби надати благодійну допомогу у ви­гляді підгузників.

Того дня у міському центрі соціальної ре­абілітації дітей-інвалідів було по-домашньо­му затишно. Цей затишок створювали ма­ленькі відвідувачі закладу. Вони, готуючись до зустрічі із поважними гостями, вивчили напам'ять по кілька віршиків і, треба сказати, доволі впевнено почувалися на імпровізованій сцені. Можливо, впевненості у своїх силах юним артистам додавала присутність батьків, що теж завітали того дня до Центру.

Гостинність маленьких охтирчан не залишилась непоміченою.Від представників компанії "Белла-Трейд" вони отримали солодкі подарунки.

- Для TOB "Белла-Трейд" (дочірньої компанії Торуньського заводу перев'язочних матеріалів) благодійність не є разовою PR-акцією. Компанія з ро­зумінням ставиться до проблем людей з обмежени­ми можливостями, відтак робить максим для того, щоб ці люди відчували себе повноцінними членами суспільства. Робота ця не обмежується лише бла­годійною допомогою у вигляді засобів гігієни, яку "Белла-Трейд" щороку надає інтернатним закладам,територіальним та реабілітаційним центрам по всій Україні. Компанія є організатором футбольного турніру "Seni Cup" в Україні, що допомагає людям з особливими потребами адаптуватися у суспільному середовищи і комфортно почуватися в ньому, - каже Катерина КІбарова, представник TOB "Белла-Трейд".- Зональні та регіональні турніри проходять упродовж року* фінал "Seni Cup"традиційно відбу­вається у польському місті Торунь. У ньому беруть участь команди-переможці кожної з країн-учасниць турніру.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg