Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow «Первоцвіт - 2011» - першість з техніки пішохідного туризму
«Первоцвіт - 2011» - першість з техніки пішохідного туризму Печать
Автор Газета "Лидер"   
18.04.2011 г.

2 квітня 2011 року відбулися змагання з техніки пішохідного туризму «Первоцвіт-2011» з ін­дивідуальної першості серед ви­хованців туристсько-краєзнавчих гуртків міського центру дитячої та юнацької творчості.

Туристська смуга перешкод була облаштована на високих де­ревах, що ростуть у лісі на око­лиці міста. Вона включала у себе вертикальний та горизонтальний маятники, траверс схилу, горизон­тальну навісну переправу, підйом, паралельні мотузки горизонтальні і вверх та спуск.

Хлопці змагалися у трьох віко­вих категоріях і окремо дівчата.

Серед хлопців молодшої вікової категорії (5-6 кл.) перемогу здо­був Колодяжний Вадим (керівник Сталинський В.О.), на другому місці - Зеленський Денис (керів­ник Свердло О.О.), замкнув трійку призерів Орел Максим (керівник Василенко Н.С.).

Лежненко Денис (кер.Василенко Н.С.) посів перше місце у середній віковій категорії (7-8 кл.), друге і третє місця вибороли Чуб Андрій і Міщенко В'ячеслав відповідно (кер.Сталинський В.О.)

Серед дівчат кращий результат на дистанції показала Боровик Оксана (кер. Василенко Н.С). Науменко Ольга завоювала друге міс­це, а Шкрюм Лідія стала третьою (кер. Сталинський В.О.).

Найбільш напружена боротьба відбулася, серед хлопців старшої вікової категорії (9 клас і старші). Колісниченко Олександр посів третє місце, другий результат у Криворучка Дениса, а безумовним лідером змагань став Канівець Влад. Результат 3 хв. 01 сек. його не задовольнив, і він кинув виклик керівнику гурткової робо­ти Сталинському В.О., який після першого (пробного) проходження дистанції уступив одну секунду. Після цього була зроблена ще одна спроба, де обидва учасники значно покращили свій час.

Всі діти - переможці та при­зери - були нагороджені грамота­ми ОМЦДЮТ. Перебування у лісі такого погожого дня та змагання з ровесниками не могли не сподо­батися 38 юним туристам.

М.Поліщук, методист туристсько-краєзнавчого напрямку міського центру дитячої та юнацької творчості

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg