Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Новорічні веселі канікули
Новорічні веселі канікули Печать
Автор Газета "Город А"   
20.01.2011 г.

Промайнули зимові канікули та зали­шились у пам'яті вихованців ОМЦДЮТ світлим святковим періодом. Зимові канікули - це час, коли ялинка сяє во­гнями, в гості приходять Дід Мороз та Снігуронька, що приносять подарунки. Працівники ОМЦДЮТ доклали макси­мум зусиль, аби діти відчули справжнє свято та залишились задоволеними.

У перший же день канікул Н.С. Василенко поїхала з дітьми до Карпат для участі в зимовій альпініаді, що тривала аж до 5 січня. Що може бути краще за зимовий відпочи­нок серед засніжених Карпатських гір?

О.О. Свердло разом зі своїми вихованцями відвідала Полтаву, де діти провели огляд музеїв, міста та відвідали міську ковзанку.

Для тих, хто залишився у рідному місті, були за­пропоновані різні види зимових розваг, такі як екскурсія до Новорічної ялинки чи зимового лісу (В.М. Денисенко, Г.Д. Нецмеха, В.О. Петрик, В.В. Хорошун, О.П. Опаленко) та розважальні програ­ми "Новий рік крокує по планеті", "Свято вже на порозі, "Угадай мелодію", "Новорічні візерунки", "Новорічні традиції різних країн світу", "Конкурс на кращого Діда Мороза" (О.В. Нестеренко, Т.В. Мурашко, М.В. Темнишева, Л.В. Бабак, Т.М. Гайдуковська, Т.П. Богаш).

Під час канікул діти мали змогу продовжувати заняття в гуртках та вдосконалювати свої вміння. Наприклад, вихованці декоративно-ужиткового напрямку займались виготовленням сувенірів із глини та запропонували їх купити на новорічному ярмарку, що відбувся 28 грудня. А вихованці еко­лого-натуралістичного напрямку зайнялись поробками на новорічну тематику та взяли участь у міській виставці "Замість ялинки – новорічний букет", що пройшов на базі ОМЦДЮТ. Педагоги художньо-естетичного напрямку підготували своїх вихованців на належному рівні для участі у шкільних новорічних ранках. Діти змогли прояви­ти усі-свої таланти у танцях та співах, а також по­дарувати новорічний настрій своїм друзям та од­нокласникам.

Вихованці Т.В. Анісімової 6 січня в ОМЦДЮТ показали уривки з вистави української класики.

Еколого-натуралістичний напрямок 5 січня зібрав в стінах ОМЦДЮТ юних науковців, відбув­ся захід "НТУ збирає друзів". Сюди були запро­шені і випускники НТУ, які знову і знову поверта­ються в стіни ОМЦДЮТ, в яких відбувалось їх ста­новлення, як особистостей. Хочеться відмітити до­стойну підготовку дітей до цього заходу, їх праг­нення та бажання в подальшому займатись на­уковою діяльністю.

Під час новорічних канікул були проведені різноманітні ігрові програми для дітей різного віку. Для молодших було проведено традиційний новорічний ранок, для учнів середнього шкіль­ного віку підготували розважально-ігрову про­граму "Пригоди хазяїна нового року Кота Матроскіна", де вихованці "подорожували" по морсь­кому простору та "воювали" з піратами, а для старшокласників буда проведена новорічна дис­котека з іграми та конкурсами.

Психолог ОМЦДЮТ Н.Б. Кривогуз під час канікул приділяла увагу вихованцям та педаго­гам, проводила з ними психологічні бесіди на те­му "Здорові звички - здоровий спосіб життя", "Соціальна адаптація дітей ОМЦДЮТ".

Під час зимових канікул вихованці ОМЦДЮТ отримали масу задоволення, нових вражень та сил для нових звершень у новому навчальному році.

Н.А. Сафронова, культорганізатор ОМЦДЮТ
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg