Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Цукерки та пазли від доброї феї
Цукерки та пазли від доброї феї Печать
Автор Газета "Город А"   
07.01.2011 г.

Впродовж останнього тижня грудня у шко­лах та дитячих садках нашого міста традиційно відбуваються новорічні ранки. На якусь мить діти перевтілю­ються у героїв улюблених ка­зок, співають пісень і танцю­ють навколо новорічної ялин­ки разом з Дідом Морозом та Снігуронькою. І вірять, на відміну від нас, дорослих, у ди­ва. А вони й справді трапля­ються.

На новорічний ранок до першоклас­ників міської школи №6 завітала депутат Охтирської міської ради шостого скликан­ня Наталія Масло, у той час коли її чоловік - теж депутат міської ради - Євген Масло - поїхав вітати з новорічними святами пер­шокласників школи №8. Вибір шкіл для відвідин новорічних ранків подружжям де­путатів Масло не був випадковим. Це ті школи, що входять до складу виборчих ок­ругів, у яких Наталія Михайлівна та Євген Миколайович здобули перемогу на вибо­рах 31 жовтня. А відтак вирішили двічі на рік -1 вересня та у переддень Нового року - вітати першокласників згаданих шкіл.

У міській школі №6 Наталію Масло охре­стили доброю феєю, що весь час спос­терігала із глядацької зали за малечею та прийшла не з порожніми руками. "Разом із чоловіком, депутатом міської ради Євге­ном Масло, вирішили започаткувати ось таку добру традицію - вітати першоклас­ників з початком навчального року 1 ве­ресня та Новорічними святами наприкінці грудня. Адже саме першокласники, на, відміну від решти школярів, ще вірять у но­ворічні дива, живуть передчуттям чогось казкового, і наше завдання - подарувати їм цю казку", - звернулася до присутніх На­талія Масло.

Від "доброї феї" першокласники міської школи №6 отримали цукерки та пазли, після чого - сфотографувалися на згадку...

І. Івахненко

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg