Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow У Територіальному центрі відзначили Міжнародний день інвалідів
У Територіальному центрі відзначили Міжнародний день інвалідів Печать
Автор Газета "Лидер"   
14.12.2009 г.

Працівники «Охтирського міського територіального центру соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, пенсіонерів і інвалідів» переймаються проблемами своїх підопічних щодня. А у дні святкові, залучаючи волонтерів і благодійників, ми прагнемо зробити якомога більше. Не став виключенням і Міжнародний день інвалідів.

2 грудня, завдяки підтримці начальника НГВУ «Охтирканафтогаз» Франчука Олега Геннадійовича, молоді інваліди відділення соціально-побутової реабілітації мали змогу відвідати зимовий сад спортивно-готельного комплексу «Нафтовик» та відпочити в кафе. Для них було організовано благодійний святковий стіл, ігри, конкурси та дискотеку.

Заходи з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів продовжилися 3 грудня в територіальному центрі. До установи були запрошені 40 осіб - підопічних установи, людей поважного віку на вечір відпочинку. До присутніх з привітальним словом звернулися: заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Статівка О.П., директор установи Коваленко О.В., керуючий «\УА» Банком Канівець О.О., яка вручила подарунок - апарат для вимірювання артеріального тиску, керуючий банком «Аваль» Гурас Н.В., подарувала солодощі. Запрошені мали змогу переглянути святковий концерт за участю академічного хору, дитячого ансамблю «Крошки». Працівники територіального центру пригостили всіх присутніх святковим обідом, який приготували завдяки спонсорській допомозі наших благодійників.

Найактивніші члени гуртків були нагороджені грамотами.

В цей час члени гуртка декоративно-ужиткового мистецтва «Світ захоплень» у фойє приміщення Охтирського управління бурових робіт розгорнули ярмарок-продаж виробів, виготовлених власними руками. Кошти від продажу будуть задіяні для роботи гуртка.

В Сумському обласному художньому музеї ім. Н.Онацького 3 грудня відбулася виставка художньо-ужиткового мистецтва «Творчість немає меж». Було визначено 4 переможця, серед яких почесне місце зайняла підопічна відділення соціально-побутової реабілітації Загребельна Наталія Миколаївна. Майстриню привітала з перемогою та нагородила дипломом і цінним подарунком за чудові вишиванки начальник головного управління праці та соціального захисту населення - Шаповал В.М.. Це стало значною подією в житті дівчини, яка представила свої роботи вперше.

198 особам з обмеженими фізичними можливостям, підопічним структурних підрозділів установи, благодійно вручені теплі капелюхи, які нам люб'язно надав приватний підприємець Васильченко Олександр Петрович.

Ми хочемо висловити щиру подяку всім, хто небайдужий до проблем осіб з обмеженим фізичними можливостями, хто має щедре серце та знайшов можливість допомогти установі організувати ці заходи: начальнику НГВУ «Охтирканафтогаз» Франчуку О.Т., керуючому "Ва-Банком" Канівець О.О., керуючому «Райффанзен банк «Аваль» Гурас Н.В, начальнику управління бурових робіт Сушинському, директору лікувально-консультативного центру Легінковській Л.П., приватним підприємцям: Васильченко О. П., Вінниченко В.М., Шейко Р.Л., Олондар І.М., Зінченко Ж.М., Погорєлову О.В., Вінник В.С., Колісник Ф.І., Колодяжному Ю.І.; Береговому О.М., Горобійченко Є.В.

Шановні благодійники, ми сподіваємось на подальшу співпрацю, на розуміння та підтримку, адже завдяки Вам ми можемо робити добро тим, хто найбільше цього потребує.

■ О. Школенко, в.о. завідідувача відділення соціально-побутової реабілітації

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg