Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow День відкритих дверей
День відкритих дверей Печать
Автор Редактор   
17.06.2009 г.

17 червня 2009 року, в Охтирській районній державній адміністрації відбувся День відкритих дверей.  В основі цього заходу - сприяння розвитку громадянського суспільства, як однієї з найважливіших умов становлення України як демократичної, правової і соціальної держави.

Протягом дня в районній державній адміністрації під керівництвом голови Ігоря Шарая, відбулося засідання колегії з вільним доступом громадськості. В порядку денному розглянуто 2 питання : «Делеговані повноваження Кардашівської сільської ради » та «Про стан підготовки сільськогосподарських підприємств до збирання ранніх зернових». Розпочинаючи засідання очільник району зазначив: «День відкритих дверей в районній адміністрації проходить вперше. Це один з тих заходів, які проводять для громадськості,один з тих заходів, які забезпечують відкритість та прозорість нашої діяльності. Я гадаю, що проведення таких днів, насамперед передбачає налагодження ефективної взаємодії органів виконавчої влади з інститутами громадянського суспільства, що повинна базуватися на партнерстві, зацікавленості у досягненні цілей, пов’язаних з процесом демократизації усіх сфер державного управління і суспільного життя, соціально-економічним і духовним прогресом, всебічним забезпеченням захисту прав і свобод людини та громадянина

Проведено засідання «круглого столу» з лідерами учнівського самоврядування загальноосвітніх закладів району на тему: «Місцеві державні адміністрації: місце в структурі органів виконавчої влади, функції та форми надання послуг населенню». Підчас зустрічі з учнями розглянуті такі питання: «Держава: її ознаки та інструменти управління», «Система влади в Україні», «Необхідні елементи управління організацією». В ході засідання учасники виконували різноманітні завдання : визначали ознаки держави, охарактеризували сучасного українця – яким він має бути, висловлювали побажання та пропозиції до роботи районної державної адміністрації.

Відділом освіти, відділом у справах молоді та спорту, РЦСССДМ, управління економіки, відділом культури та туризму, управлінням агропромислового розвитку оформлені стендові експозиції, фотовиставки по напрямкам діяльності, а також виставки нормативно – правових документів. Проведено прийом громадян.

Протягом дня в районній державній адміністрації були присутні депутати районної ради, голови селищної, сільських рад, представники політичних партій,громадських організацій, ЗМІ, учні навчальних закладів,громадськість міста та району.

Відділ з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату Охтирської районної державної адміністрації
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg