Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Відмінник служби побуту
Відмінник служби побуту Печать
Автор Газета "Лидер"   
30.03.2009 г.

На координаційної раді з питань розвитку підприємництва заступник міського голови Ю.Коваленко вручив Знак «Відмінник служби побуту України» приватному підприємцю, директору перукарні «Стиль» Ірині Миколаївні Мартиненко

Ірина Миколаївна народилася в м.Охтирці. Після закінчення школи вступила до Сумського професійного училища. У 1989 році закінчила училище та отримала спеціальність «перукар широкого профілю». З 1989 року працювала в Охтирському побуткомбінаті перукарем, потім - у військторзі бригадиром перукарні. А в 2000 році стала приватним підприємцем і відкрила перукарню "Стиль", де і працює директором, майстром-пе-рукарем. Кожен з 9 працівників перукарні поважає свого керівника.

Ірина Миколаївна постійно залучається до проведення навчання з перукарського мистецтва на базі Охтирського центру зайнятості серед незайнятого населення. Наша перукарня "Стиль" під її керівництвом завжди бере участь в демонстраційних показах зачісок, які проводяться у місті. Звичайно, перукарня не надто прибуткова, але не проходять без її уваги і благодійні заходи. До дня захисту дітей дітям-сиротам перукарня "Стиль" завжди надає матеріальну благодійну допомогу. До дня Перемоги ветерани та інваліди війни обслуговуються у перукарні безкоштовно та поза чергою. Багатьох школярів 31 серпня та 1 вересня перукарня обслуговувала зі знижками.

Міськвиконком атестував нашу перукарню та присвоїв закладу 1 категорію класності. Мартиненко І.М. та її колектив надають широкий спектр перукарських послуг за традиційними та передовими технологіями. Це і стрижка волосся, фарбування різними видами барвників, хімічна завивка, а також вертикальна, спіральна і т.д. Практикують перукарі дитячі звичайні та стильні модельні стрижки, різні види укладок (комбінована, за допомогою щипців та фена "Брашинг", "Бомбаж", "Стайлінг").

Настрій людини, а особливо жінки, у великій мірі залежить від вдало зробленої зачіски: майстерно виконаної стрижки, укладки, завивки чи фарбування волосся і від компліменту, почутого з вуст привітного, кваліфікованого перукаря. Поєднати стиль, силует і призначення зачіски з віком, косметикою та одягом клієнта може лише справжній майстер, творча особистість. Саме такий фахівець - Мартиненко Ірина Миколаївна. Вона показала себе справжнім Майстром своєї професії, творчою особистістю, була нагороджена численними грамотами та відзнаками, як кращий по професії, та за сумлінну та плідну працю у сфері надання побутових послуг.

■ В.Саприкіна, перукар «Стилю»

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg