Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Район arrow Прийом громадян в Бугруватому
Прийом громадян в Бугруватому Печать
Автор Редактор   
07.07.2008 г.

3 липня 2008 року голова районної державної адміністрації провів прийом громадян з особистих питань в Бугруватській сільській раді.

До голови звернулися громадяни з питаннями, які турбують їх в повсякденному житті: питання користування орендованим ставком та можливості ловлі в ньому риби; питання цін на урожай в 2008 році; питання розрахунку за користування земельними паями; ціни за спожитий газ в минулому році для жителів, які проживають на екологічно – забрудненій території; скорочення ставок листоношам; питання розбитих доріг; допомога в отриманні заощаджень та інші. По кожному з них Ігор Шарай дав роз’яснення. Щодо цін на урожай, голова зазначив «…державою вже встановлені ціни на зерно, це 1200 грн. за 1 т зерно 4-го класу, зі свого боку ми намагатимемося, щоб підприємства, які займаються закупівлею зерна ціни не занижували…», щодо отримання державних заощаджень «…ми постійно тримаємо це питання на контролі. З боку ощадного банку ніяких порушень не має, як тільки поступлять кошти, всі громадяни, які зареєстровані отримають свої заощадження …».

«…Районна державна адміністрація працює для людей, нами будуть враховані всі ваші зауваження, вони будуть розглянуті на нараді з службами, які керуються даними питання, рішення будуть направлені в письмовому вигляді всім особисто..» - довів до присутніх очільник району.

Така активність громадян, мабуть, скоріше пояснюється їх довірою до влади і впевненістю, що їх почують і допоможуть, а не тим, що в сільській раді безліч невирішених проблем. І мабуть, якщо б люди не зверталися, це зовсім не означало, що проблеми в сільській раді відсутні.

Виїзні прийоми громадян з особистих питань голова районної державної адміністрації проводить близько 50-ти в рік, тобто відвідує кожну сільську раду Охтирського району 2 рази на рік. Про графік виїзних прийомів голови можна дізнатися в загальному відділі районної державної адміністрації за тел.8 05446-2-37-97.

Пресс-релиз РДА

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg