Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow НА ШЛЯХУ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ В ОРГАНАХ ВЛАДИ
НА ШЛЯХУ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ В ОРГАНАХ ВЛАДИ Печать
Автор Управління держслужби Головдержслужби України в Сумській області   
24.09.2007 г.

19 вересня з 10 по 12 годину, на базі Управління державної служби Головдержслужби України в Сумській області, з метою виконання постанови колегії Головдержслужби України від 22 лютого 2007 року та загальнодержавних програм і концепцій попередження корупції в Україні, була проведена пряма телефонна лінія «СУСПІЛЬСТВО ПРОТИ КОРУПЦІЇ», під час якої розглядались питання пов’язані з виконанням Законів України «Про боротьбу з корупцією», «Про державну службу» та «Про службу в органах місцевого самоврядування» серед посадових осіб уповноважених на виконання функцій держави в Сумській області.

Завдання прямої лінії – інформування державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування та громадськості області щодо стану протидії корупції в Україні, існуючого стану боротьби з корупційними проявами в органах влади та відповідь на запитання, що стосуються застосування антикорупційного законодавства.

Участь в проведенні взяли представники в.о. начальника Управління державної служби Демченко О.М., головний спеціаліст-юрисконсульт Управління Гаврилюк М.П., начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Сумської обласної державної адміністрації - Річкаль А.Я., старший оперуповноважений особливо важливих справ відділу по боротьбі з корупцією в органах ДПС ДПА в Сумській області - Брухно С.А., представник СБУ в Сумській області – Кузьмук А.В., старший помічник обласного прокурора Прокуратури в Сумської області – Мироненко Т.Є., капітан міліції, заступник начальника відділу по боротьбі з корупцією УБОЗ в Сумській області – Строкач В.Г.

Під час проведення прямої лінії на телефони управління надійшло 7 запитань від мешканців Сумської області, на які учасниками надано вичерпні відповіді. Зокрема надійшли усні запитання, щодо реагування органами прокуратури на звернення громадян (м. Шостка), можливості перебування на посаді державного службовця особи притягнутої до адміністративної відповідальності за вчинення корупційного діяння (м. Ромни), поняття та повноважень органів по боротьбі з корупцією в області(м. Суми), основних напрямків та першочергових заходів які вживаються в області владою для подолання корупції(м. Суми, м. Лебедин) та видів відповідальності, що застосовуються до порушників антикорупційного законодавства (м. Шостка, м. Білопілля).

Проведення започаткованої прямої телефонної лінії з питання попередження та протидії корупції на базі Управління державної служби в Сумській області вирішено продовжити щоквартально.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Управління Гаврилюк М.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg