Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Открытое письмо мэра.
Открытое письмо мэра. Печать
Автор Город А   
14.02.2007 г.
Міністру транспорту та зв'язку Рудьковському М.М.
редакторам газет "Прапор перемоги", "Город А", "Роксолана", "Ахтырка", "Вишневий цвіт"
Шановний Миколо Миколайовичу!
Влітку 2006 року я вимушена була звернутися до Вас з проханням про припинення дій керівництва Сумського УДГШЗ "Укрпошта", спрямованих на втягування мене, міського голови, в процес розподілу майна між двома державними підприємствами, підпорядкованими очолюваному Вами міністерству, а саме УДППЗ "Укрпошта" та ВАТ "Укртелеком", а також з питання створення центру електрозв'язку в м. Тростянець Сумської області.

Дякую за надану мені відповідь, за з'ясування Вами обставин, що стали приводом до мого звернення і визнання дій керівництва Сумської дирекції УДППЗ "Укрпошта" такими, що є неприпустимими.

З питання створення центру поштового зв'язку № 7 у м. Тростянець шляхом приєднання до Тростянецького ВуПЗ Охтирського та Великописарівського ВуПЗ у наданій Вами відповіді Ви зазначили, що під час прийняття рішення "керувались перевагами технологічно-економічного характеру - зменшення витрат на сортування і перевезення поштових відправлень та забезпечення своєчасної доставки відправлень з дотриманням встановлених контрольних термінів".

Надсилаю Вам публікації в місцевій, пресі щодо якості надання послуг поштового зв'язку населенню міста обласного значення Охтирки та трьох суміжних з ним районів після проведення реорганізації мережі місцевого поштового зв'язку.

Прошу Вас вжити негайних дієвих заходів щодо усунення недоліків, а також причин, що призвели до суттєвого погіршення якості надання послуг поштового зв'язку.

З повагою,

І. Демченко, Охтирський міський голова

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg