Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow ЩО І ЯК БУДУВАЛИ, РЕМОНТУВАЛИ ТА ВПОРЯДКОВУВАЛИ
ЩО І ЯК БУДУВАЛИ, РЕМОНТУВАЛИ ТА ВПОРЯДКОВУВАЛИ Печать
Автор Город А   
15.01.2007 г.
Пройшов 2006 рік. Напевно всіх охтирчан цікавлять підсумки робіт, які стосуються будівництва, реконструкції, капітального ремонту, благоустрою міста.
Якщо говорити про житлово-комунальне господарство, слід відзначити більш стабільну роботу галузі. На жаль, фінансування капітального ремонту житлового фонду було досить низьким - 200 тис. грн. Тому кошти спрямували на капітальний ремонт ліфтів та водопідігрівачів на ЦТП по вул. Леніна, 11.

Ці роботи успішно виконані. Ми можемо пишатися реконструкцією двох ОДС (об'єднана диспетчерська служба), яка дала можливість контролювати не тільки роботу ліфтового господарства, а й комунального освітлення, підкачувальних насосів. Це новітня система телекомунікаційного зв'язку, яку мають декілька міст України.

Шість вулиць міста отримали зовнішнє освітлення - Пушкіна, Фрунзе, Менжинського, Шевченка, Червоноармійська, Гоголя. Виконано комплекс заходів щодо енергозбереження на очисних спорудах та водозаборах міста.

Майже закінчені роботи з реконструкції покрівлі проблемного будинку по вул. Ярославського, 17.

Місто не повинно жити одним днем. Тому в 2006 році були проведені роботи по виготовленню проектно-кошторисної документації на реконструкцію водогінної мережі по вул. Гафановича, реконструкцію каналізаційного колектора по вул. Червоноармійській, шість проектів газопостачання міста (в тому числі і на будівництво нового по вул. Фрунзе).

Виконано експертне обстеження ліфтів у житловому будинку по пров. Таборному, 6 з метою їх вводу в експлуатацію в 2007 році.

У 2006 році були залучені інноваційні кошти -придбання автогідропідіймача за рахунок НГВУ "Охтирканафтогаз", будівництво дитячого майданчика корпорації "Рошен".

Значний обсяг робіт виконано в освітянській галузі. Повністю оновлена покрівля ЗОШ № 4, замінено зовнішні мережі теплопостачання ЗОШ № 11, проведено частковий капремонт покрівель ЗОШ №№ 2, 3, 5, виведено з аварійного стану будівлю спортивного залу ЗОШ № 6, напрацьована проектно-кошторисна документація щодо реконструкції котелень ЗОШ №11, ДНЗ "Орлятко", реконструкції покрівлі та перекриття основного корпусу гімназії, будівництва каналізації від ДНЗ "Берізка". В 2006 році більше 1 млн. грн. використано на будівництві об'єкта "Розширення ЦРЛ". Роботи пов'язані з будівництвом патологоанатомічного корпусу та для завершення енергозабезпечення комплексу. У дитячому відділенні лікарні реконструйовано котельну, де встановлені енергоефективні котли фірми "Фероллі".

Введено в експлуатацію більше 6,5 тис. кв.м житла і 24 квартирний житловий будинок по вул. Снайпера 5/А.

А.Вавенко, перший заступник міського голови

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg