Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Щербаня відпустили під відповідальність депутатів-регіоналів
Щербаня відпустили під відповідальність депутатів-регіоналів Печать
Автор 5tv   
04.11.2006 г.
За інформацію, яку має "5 канал", слідчий в особливо важливих справах Генпрокуратури ухвалив рішення про припинення розшуку Щербаня через Інтерпол і видав його на поруки.
Опальний екс-губернатор Сумщини Володимир Щербань, який у суботу прилетів до Києва,  не вважає себе винним у скоєнні будь-яких злочинів в Україні. В аеропорту «Бориспіль» біля трапу літака Щербаню зачитали постанову прокуратури Сумської області, датовану 5-м травня 2005-го року про оголошення його в розшук.

Свій приїзд до України Щербань мотивує власним бажанням і не вважає його екстрадицією.

У Борисполі, крім міліції, Щербаня зустрічали родичі. Втім, його сину - депутату з партії Регіонів- так і не вдалося поспілкуватися з батьком.

Торік 5 листопада екс-губернатора Сумщини затримали у США за незаконне перебування на території країни. На початку цього року Україна звернулася до США з проханням депортувати опального губернатора на батьківщину.

У січні міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив, що американський суд звільнив екс-чільника Сумщини під заставу у 2 мільйони доларів.

За інформацією "5 каналу", слідчий в особливо важливих справах Генпрокуратури ухвалив рішення про припинення розшуку Щербаня через Інтерпол і видав його на поруки. Відповідальність за нього взяли депутати з партії регіонів - Ян Табачник та Михайло Мироненко. Щербаня підозрюють у здирництві та перевищенні службових повноважень. 

http://5tv.com.ua/newsline/184//32880/

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg