Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Вечір випускників
Вечір випускників Печать
Автор Редактор   
01.07.2006 г.
В Охтирці урочисто проведено загальноміське свято - вечір випускників. Як завжди, колона випускників вишикувалася на площі ім. Леніна й вирушила вул. Жовтневою до стадіону “Нафтовик”, де й відбулися урочистості.
Цього року випускники поклали квіти до пам'ятника Герою України О.Бересту, пам'ятного знаку Л. Лєбєдєвій та Братської могили учасників громадянської війни і партизанів Великої Вітчизняної війни, що в парку відпочинку, пам'ятників афганцям та Роману Рапію.

На стадіоні випускників вітали міський голова Ірина Демченко, почесний голова концерну “Укросметал” Григорій Дашутін, депутат обласної ради Наталія Розторгуєва, начальник управління екології та природних ресурсів ОДА В. Черненко, провідний спеціаліст управління освіти і науки ОДА Галина Докторович. Начальник відділу освіти міської ради Анатолій Тронь зачитав наказ, відповідно до якого 13 випускників загальноосвітніх шкіл були нагороджені золотими медалями і 6 срібними. Всього ж цього року місто вітало 492 своїх випускників. Від імені випускників-2006 до присутніх з власними віршованими рядками звернулася переможниця міського конкурсу “Учень року – 2005” Вікторія Моісеєнко.

А цьогорічна переможниця конкурсу Ольга Солонуха, яка з'явилася на стадіоні в супроводі скутеристів, передала факел знань переможцю ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з біології Юлії Остапенко, після чого він заполум'янів над стадіоном. Далі випускників, вчителів, їх батьків та інших численних присутніх на заході, які вщент заповнили стадіон, чекала концертна програма за участю хореографічних колективів, солістки Юлії Кучмій та дуету в складі Ольги Ходунай і Віри Лук'янової. Святкування з врученням атестатів продовжилося в загальноосвітніх школах, Будинку культури (ЗОШ №1) та військовій частині (ЗОШ №5).

Источник - Ахтырский горисполком www.misto.okhtyrka.net

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg