Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Політика arrow Звернення
Звернення Печать
Автор Редактор   
12.01.2006 г.
ImageОхтирської міської та Охтирської районної організацій УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ до депутатів Сумської обласної Ради народних депутатів.

Сесія Сумської облради 12 січня не дала дозволу Генпрокуратурі на залучення до кримінальної відповідальності екс-губернатора Сумщини Володимира Щербаня.

Добре відомо, що під час керування нашою областю Володимир Щербань створив систему корупції та здирництва. Його прес відчували на собі як бізнесмени, так і представники політичних рухів, і пересічні громадяни.

У нашому місті та районі Володимир Щербань був причетний до перерозподілу як колективної, так і комунальної власності, пам ’ яток культури та сільгосппідприємств. Була створена атмосфера тотального кришування, страху та здирництва. Через правління В.Щербаня інвестиційний клімат в області був найгіршим в Україні.

Шкода, заподіяна області Щербанем та його угрупуванням, ще довго буде впливати на життя та розвиток нашої області.

Злочини, що їх заподіяло щербанівське угрупування, мають бути розслідувані, та їм повинна бути дана належна судова оцінка.

Охтирська міська та Охтирська районна організації УКРАЇНСЬКОЇ НАРОДНОЇ ПАРТІЇ вимагають від депутатів обласної Ради, і, особливо, обраних від міста Охтирки та Охтирського району, прикласти всі зусилля для того, щоб обласна Рада дала згоду на притягнення Володимира Щербаня до кримінальної відповідальності.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg