Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирка: акція на підтримку ЗСУ "Разом до Перемоги!"
Охтирка: акція на підтримку ЗСУ "Разом до Перемоги!" Печать
Автор Админ   
09.09.2022 г.



8 вересня Охтирська публічна бібліотека розпочала вуличну акцію «Разом до Перемоги!» на центральній вулиці міста зі збору коштів на потреби однієї з військових частин м. Охтирка. 

Мета акції – зібрати кошти на військове технічне обладнання (рації, запчастини для машин, акумуляторні батареї тощо).

Охтирчани були дуже активними, а бібліотекарі створювали для них гарний настрій, пропонуючи взяти участь у вікторині «Все буде Україна» з сучасної історії України про події російсько-української війни 2022 року, щоб перевірити свої спогади і знання з історичних та героїчних подій наших земляків-сучасників. Серед запитань вікторини були такі: «Хто в Україні може викрасти і коня і танк?», «На честь якого британського зенітно-ракетного комплексу можна назвати доньку в Україні?», «Кого називають батьком в одній відомій пісні?», «Що віджали в окупантів гопники?» і багато інших.

Під час акції було багато бажаючих написати побажання для воїнів-захисників на зворотній стороні листівок «Доброго вечора, ми з Охтирки!», які пропонували представники Охтирської публічної бібліотеки.

На згадку бібліотекарі роздавали учасникам акції плетені браслетики з червоною та зеленою нитками – оберіг для тих, хто в небезпеці у період війни.

Буквально за декілька годин акції вдалося назбирати майже три тисячі гривень (2967,00 грн).

Акція триває. Долучитися можна також і в самій бібліотеці за адресою: вул. Київська, 2.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg