Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Леся Никитюк гостювала в Охтирці
Леся Никитюк гостювала в Охтирці Печать
Автор Админ   
29.08.2022 г.



В неділю, 28 серпня, кожний житель міста-героя за бажання мав нагоду сфотографуватись та пообніматись з відомою телеведучою Лесею Никитюк.

Спочатку «маршрутка» Лесі зупинилась в самому центрі Охтирки, навпроти Будинку побуту, де поруч знаходиться пам’ятник Святославу Хороброму. Тут в цей день молодь з Грін Охтирка наводила лад на клумбах, прибирала сміття. Леся не змогла просто постояти, вона вділа рукавички і взялась  допомогати. Тепер територія біля пам'ятника Святославу Хороброму чиста.

Після цього були селфі, обіймашки, автографи. Фотографувались з Лесею або просто з її «маршруткою». 

Не оминула Леся цього дня діток кварталу «Східний», які нещодавно завершили збір коштів на дрон  для 54 бригади. Телеведуча взяла у наших «зірочок» інтерв’ю і взяла їх покататись містом. 

Пані Леся побачила дім на Кириківському 27, де зруйнований дах допомогли відремонтувати волонтери  ГО «Охтирка зелене місто». Депутат Людмила Бейзим показала зруйнований дім батьків, який не покинули собаки і народили там цуценят.

Багато чого не вспіли показати Лесі: рано стемніло, та й люди зупиняли безперервно, щоб поспілкуватись. Та сподіваємось, цей день і Леся Никитюк, і охтирчани довго пам’ятатимуть.

ImageImageImageImageImageImageImageImage 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg