Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Постачав агресору м’ясо: колаборанта з Охтирщини позбавили волі
Постачав агресору м’ясо: колаборанта з Охтирщини позбавили волі Печать
Автор Админ   
23.08.2022 г.



19 серпня Тростянецьким райсудом Сумської області оголошено вирок раніше судимому 30-річному жителю одного із сіл Боромлянської громади.

Чоловік у березні 2022 року під час окупації села здійснював передачу матеріальних ресурсів незаконним збройним та воєнізованим формуванням держави-агресора. Зокрема, особисто постачав представникам держави-агресора м‘ясну продукцію, тим самим забезпечив їх окупаційну діяльність на території громади. Через це мав привілеї у вільному та безперешкодному переміщенні окупованою територію села та безконтрольного перетину ворожих блок-постів.

Під час досудового розслідування між сторонами кримінального провадження: прокурором та обвинуваченим, за участі захисника укладено угоду про визнання винуватості у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 4 ст. 111-1 КК України.

Суд, дослідивши матеріали кримінального провадження, установив, що обвинувачений будучи раніше судимим, упродовж умовно-дострокового звільнення від відбування покарання на шлях виправлення не став та вчинив новий тяжкий злочини, однак щиро розкаявся у вчиненому та активно сприяв розкриттю злочину.

Ураховуючи частину невідбутого покарання за попереднім вироком суду, чоловікові призначено судом остаточне покарання у виді позбавлення волі на строк 1 рік 4 місяці, із позбавленням права обіймати посади в державних органах влади та органах місцевого самоврядування строком на 10 років та з конфіскацією майна.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку до Сумського апеляційного суду протягом 30 днів з моменту його проголошення.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg