Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Перед судом постане охтирчанин за фактом вчинення наруги над могилами
Перед судом постане охтирчанин за фактом вчинення наруги над могилами Печать
Автор Админ   
12.08.2022 г.



Направлено до суду обвинувальний акт відносно мешканця Охтирки за вчинення наруги над могилами

Слідчими Охтирського районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Охтирської окружної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 45-річного чоловіка, який обвинувачується у вчиненні наруги над могилами.

В ході досудового розслідування встановлено, що наприкінці червня 2022 року мешканець міста, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на цвинтарі, нехтуючи загальноприйнятими моральними принципами, традиціями щодо вияву поваги до пам’яті до праху покійних та місць їх поховання, здійснив наругу над могилами. А саме зрушив з місця встановлені в якості огорожі 7 металевих стовпчиків. Після цього витягнув їх із землі, виніс з території кладовища та здав до пункту прийому металобрухту. 

Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування за фактом кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 «Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого» Кримінального кодексу України та скерували обвинувальний вирок до суду. За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі на строк до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg