Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow «Клітку» в «Міському парку» Охтирки обіцяють позбавити бур’янів
«Клітку» в «Міському парку» Охтирки обіцяють позбавити бур’янів Печать
Автор Админ   
03.08.2022 г.



В Охтирській міській раді звернули увагу на публікації в соцмережах і розказали, як наводять лад у міських парках. 

На сторінці у фейсбук процитували допис  з групи Реальна Охтирка про зарості у парках та зарослу бур’янами «Клітку» та прокоментували, що все не  настільки погано.

Комунальники вже тричі косили траву у парках, але дощове літо стимулює ріст трави.

«А от у «Міському парку» є ділянки, які потребують виправлення. Перше, що привертає увагу - забур’янена «Клітка». Троянди, які висадили жіночки-комунальниці вздовж цієї території, абсолютно не рятують загальний вигляд парку, який страждає від такого недбальства. Вирішенням цього питання вже займається в.о. директора КП «Благоустрій» Олександр Хатько. В даній ситуації доведеться просити власника приватної території «Клітки» вжити заходів для усунення недоліків», - повідомили чиновники.

 «Загалом, ряд зауважень від мешканців Охтирки – справделиві та конструктивні, спонукають до виправлення помилок. Бо всі ми зацікавлені, щоб місто було квітучим, красивим, озелененим, без бур’яну і з акуратними газонами. І без сміття, кинутого де заманеться», - зазначили в міськраді.

Сподіваємось, що наступного разу в міськраді побачать і дописи щодо відсутності в міському парку туалету. 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg