Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Українська асоціація футболу привезла гуманітарку в Суми
Українська асоціація футболу привезла гуманітарку в Суми Печать
Автор Админ   
02.08.2022 г.



Футбольні справи в УАФ відклали до перемоги. Зараз головне – допомога людям.

У Суми прибув гуманітарний вантаж від Української асоціації футболу. Допомога прибула з Дніпра, де з початку воєнної агресії Росії був розгорнутий гуманітарний штаб, який збирає з різних країн світу товари для міст, які їх потребують. Привезли його представники асоціації футболу Дніпропетровської області.

Олег Таран – серед тих, хто доставив гуманітарну допомогу у Суми. З 1978 по 1994 Олег Анатолійович виступав за клуби СРСР, Марокко, Ізраїлю, Швеції, України, Німеччини. Завершував ігрову кар’єру у "Дніпрі". Після тренував клуби України та Словаччини, пише Суспільне .

Чоловік розповідає: "Привезли, в першу чергу, дитяче харчування, медичну допомогу, ви ж бачите – в кожній коробці тут зібрані необхідні речі для швидкого приготування для дітей, для людей похилого віку. Я думаю, ми хоча б чимось можемо допомогти в цей скрутний час".

У складі вантажу дитяче харчування, харчові продукти, засоби гігієни, медикаменти. У вантажний автобус асоціації футболу Дніпропетровської області вмістилось півтони вантажу, який піде на потреби маленьких сумчан та сумських пенсіонерів.

Голова асоціації футболу Дніпропетровської області Віктор Андрухів говорить, ця допомога об’єднує країну.

"Це зараз така психологічна, правильна така згуртованість, яка потрібна в тому числі і нашій футбольній родині. Я думаю, це буде гарний приклад для всіх, щоб ми більш активно комунікували і допомагали один одному", — говорить Віктор Андрухів. 

Зараз УАФ допомагає регіонам – після нашої перемоги займатиметься своїми футбольними справами. Серед іншого – проведуть великий турнір серед місцевих футбольних асоціацій.

"Одним матчем це все не завершиться. Ми зробимо такий "Чемпіонат Перемоги", де залучимо всіх наших футбольних представників. В тому числі тих, хто сьогодні на місцях, в регіональних асоціаціях футболу", — розповідає Віктор Андрухів.

Андрій Прохорович – голова асоціації футболу Сумської області зазначив: "Все буде передано соціальним службам, які мають всю інформацію про дітей-переселенців".


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg