Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Ювенальні поліцейські Охтирщини продовжують перевіряти умови проживання дітей
Ювенальні поліцейські Охтирщини продовжують перевіряти умови проживання дітей Печать
Автор Админ   
15.07.2022 г.



Правоохоронці особливу увагу приділяють дітям з сімей у складних життєвих обставинах, особливо в цей нелегкий час

Діти, які виховуються у сім'ях, що опинилися у складних життєвих обставинах завжди потребували більшої уваги, а особливо гостро проблема дотримання належних умов їх виховання та проживання постає в період дії воєнного стану. Саме тому правоохоронці систематично здійснюють перевірки умов проживання дітей у таких сім’ях.

З метою проведення профілактичної роботи щодо недопущення виникнення надзвичайних ситуацій чи нещасних випадків з дітьми у родинах вказаної категорії, а також з метою перевірки умов, в яких вони виховуються та проживають, старшим інспектором з ювенальної превенції та інспектором сектору реагування патрульної поліції Охтирського районного відділу поліції спільно з начальником служби у справах дітей Охтирської районної державної адміністрації та завідувачем відділення соціальної роботи КУ "Центр надання соціальних послуг Чернеччинської сільської ради" було відвідано їх за місцем мешкання.

Під час візиту увагу батьків було звернуто на створення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, не зважаючи на дію воєнного стану останні повинні бути забезпечені продуктами харчування, одягом за сезоном, спальним місцем тощо. А також батьки повинні неухильно дотримуватися вимог чинного законодавства України в частині, що стосується виховання дітей.

Окрім цього,працівники вищезазначених служб відвідали за місцем мешкання дітей, які повернулися до родинного виховання після навчання в спеціалізованих закладах, що проживають на території Чернеччинської об'єднаної територіальної громади.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg