Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Освітяни Чернеччини: працюємо задля Перемоги!
Освітяни Чернеччини: працюємо задля Перемоги! Печать
Автор Админ   
14.07.2022 г.



Освітяни Чернеччинської сільської ради мають низку завдань перед початком нового навчального року, але ж українське волонтерство явище унікальне.

Як зазначив Чернеччиський сільський голова Роман БУБЛИК: «Колективи закладів освіти Чернеччиської сільської ради долучилися до благородної справи виготовлення маскувальних сіток для захисників України. Маскувальні сітки є одним з  надзвичайно цінних засобів захисту. Вони допомагають закрити нашу техніку, захистити позиції наших воїнів, їхню зброю, оснащення та, що найцінніше, захистити їхні життя. Сітки забезпечують українським військовим невидимість і, відповідно, допомагають ефективніше обороняти нашу державу».

Плетіння маскувальних сіток - це кропітка ручна робота. Але усі люди радіють, що можуть допомогти захисникам. Для працівників закладів освіти виготовлення сіток – своєрідна антистресова терапія. 

Ми всі надзвичайно вдячні нашим захисникам, непохитно віримо в Збройні сили України та в нашу перемогу. Але для того, щоб наблизити її, ми повинні стояти єдиним фронтом, допомагати нашим воїнам оснащенням та засобами захисту. 

Дякуємо всім, хто в часи найбільших випробувань не може залишатися осторонь і наближає нашу перемогу.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg