Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У Генпрокуратурі розповіли як просувається справа про побиття мера Охтирки
У Генпрокуратурі розповіли як просувається справа про побиття мера Охтирки Печать
Автор Админ   
04.07.2022 г.



У Генпрокуратурі триває досудове розслідування у справі про побиття міського голови Охтирки Павла Кузьменка.

Про це Суспільному повідомили з Генпрокуратури в офіційній відповіді на інформаційний запит. На сайті телекомпанії повідомляється: «Генеральним прокурором за заявою Охтирського міського голови Сумської області Кузьменка П.П. внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 125 КК України «Умисне легке тілесне ушкодження», - йдеться у відповіді.

Стаття передбачає штраф до 50 неоподаткованих доходів громадян, або громадські роботи на строк до 200 годин, або виправні роботи на строк до одного року. Наразі триває досудове розслідування та проводяться необхідні слідчі дії, за наслідками яких буде ухвалено відповідне процесуальне рішення. Інші відомості досудового розслідування розголошенню на даний час не підлягають».

Що відомо: Охтирський міський голова Павло Кузьменко розповів, що народний депутат Ігор Молоток вдарив його в обличчя. Як підтвердження побиття, Павло Кузьменко показав відео. Конфлікт між мером та нардепом стався на блокпосту біля с. Климентове 5 квітня.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg