Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирських медиків відзначив «Орден Святого Пантелеймона»
Охтирських медиків відзначив «Орден Святого Пантелеймона» Печать
Автор Админ   
02.07.2022 г.



За професіоналізм та милосердя: колектив Охтирської ЦРЛ відзначено почесною грамотою від «Ордену святого Пантелеймона».

Рішенням регіональної ради, колектив КНП ОМР «Охтирська центральна районна лікарня» нагороджено Почесною Грамотою Поважної ради відзнаки «Орден Святого Пантелеймона» за самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за свободу й незалежність України у війні з російським агресором.

Колективу Охтирської лікарні цю добру звістку озвучили директор КНП «Охтирська ЦРЛ» Костянтин ПАРЖИН  та медичний директор Олег ДЕЙНІЧЕНКО під час лікарської конференції, яка відбулася 1 липня в актовому залі закладу. 

Довідково: відзнака за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона” має тривалу історію, є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров'я. У 2009 р. Міністерство охорони здоров'я запровадило в Україні заохочувальну відзнаку “Хрест Пантелеймона Цілителя”, яка вручалася тим, хто має видатні особисті заслуги та сприяє розвитку галузі охорони здоров'я та медичної науки, в благодійній, гуманістичній та громадській діяльності, а також за інші здобутки на ниві охорони фізичного та духовного здоров'я населення. З часу заснування Відзнаки було нагороджено понад двадцять видатних вчених, лікарів, громадських та благодійних діячів. Дотримуючись основоположних засад заснування Державної нагороди у 2009 р. та продовжуючи традицію нагородження, з метою відновлення в суспільстві засад милосердя, гуманізму, любові до ближнього та недужого, з 2017 р. започатковується громадська Відзнака за професіоналізм та милосердя “Орден Святого Пантелеймона”.

ImageImage 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg