Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Ігрове крісло - як не помилитися з вибором
Ігрове крісло - як не помилитися з вибором Печать
30.06.2022 г.

Купуючи ті чи інші меблі, ми орієнтуємося на певні вимоги, параметри та стандарти. Існують модулі, яким «дозволено» бути просто красивими або лише функціональними. У перших, як правило, геть-чисто відсутні практичність і надійність. Другі складно визначити як меблі із класним екстер'єром. Ну а є особливий вид модулів, які одночасно і функціональні, і красиві та ще й супер ергономічні.

xCYB-01_475x600_A2.png.pagespeed.ic.9J6tT_yyFm.png

За таким принципом (поєднання всіх перерахованих вище якостей) створюються ігрові крісла https://barsky.ua/kresla/igrovye/. Принаймні такою виготовляє свою продукцію ТМ Барскі. Тобто фахівці бренду продумують усе, починаючи від дизайнерської концепції, закінчуючи досконалим конструктивом. Тому вироби мануфактури вважаються одними з найкращих на ринку та користуються популярністю не тільки у аматорів комп'ютерних ігор, але й професійних геймерів. А Профі достеменно знають, яким має бути комфортне ігрове крісло.

Вивчаємо всі нюанси

Зробити вибір ігрового крісла просто, тому що асортимент компанії дуже великий. Відрізняються колекції за всіма параметрами. Але саме ця різноманітність і ускладнює завдання зробити покупку. Хоча, будь-яке придбання правильне, тому що продукція:

  • якісна;
  • ергономічна;
  • надійна;
  • довговічна.

Це закономірно, так як для її виготовлення використовуються розхідні матеріали перевірені на практиці на предмет витривалості та зносостійкості. Щодо конструкції, то вона розробляється з огляду на сучасні стандарти, з впровадженням інноваційних технологій та новинок у меблевій промисловості.Тобто механізми регулювання, ліфти, механізми гойдання – це вже стало нормою для продукції цієї марки. І ігрове крісло оснащене обдувом, масажерами, аудіосистемою чи іншими унікальними опціями вже нікого не дивує.

Але не переживайте, якщо така крута модель не вписується в бюджет (адже її ціна представлена у високому сегменті), є можливість купити щось простіше. Базова комплектація включає підголівник та підлокітники, механізм регулювання висоти сидіння та кута нахилу спинки. Цього вже достатньо, щоб протягом тривалого часу не відчувати жодного дискомфорту і не відволікатися від екрану.

xSD-13_475x600_A1.png.pagespeed.ic.ovwnhFGALq.png

Завдяки використанню сучасних технологій та розробці дизайну, що враховує останні модні меблеві тренди, фахівці компанії створюють колекції на будь-який смак та бюджет.

При цьому кожна модель вважається класною та ідеально підходить для геймера. Ну а для того щоб ігрове крісло підійшло під конкретного користувача, ТМ Barsky створює цілі сері для чоловіків, жінок, тінейджерів і пропонує універсальні моделі, актуальні навіть для облаштування робочого місця менеджера, тобто ігрове не означає, що воно підходить тільки геймеру.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg