Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Де купити газовий гриль і як під нього купити газовий балон
Де купити газовий гриль і як під нього купити газовий балон Печать
28.06.2022 г.



Газовий гриль полегшує приготування гамбургерів, хот-догів, стейків та інших видів м’яса на вулиці. Більше того, ви можете використовувати той самий гриль для приготування десертів і гарнірів. Перш ніж купити газовий гриль в інтернет-магазині, переконайтеся, що ви прочитали наші відповіді на деякі з головних запитань про ці грилі. А відповіді на всі ваші запитання шукайте тут.

Види газових грилів

Газові грилі класифікуються за розмірами. Виробники грилів розрізняють моделі за кількістю конфорок (як правило, від двох до шести), але це не обов’язково говорить про розмір гриля. Сьогодні ми вирішили класифікувати розмір за корисною поверхнею для приготування їжі, яка вимірюється тим, скільки котлет для гамбургерів може поміститися на грилі. І розділили їх на три категорії розмірів:

  • Маленькі грилі: вміщує 18 або менше котлет для гамбургерів
  • Грилі середнього розміру: досить великі, щоб вмістити від 18 до 28 котлет для гамбургерів
  • Великі грилі: досить великі, щоб вмістити 28 або більше котлет для гамбургерів

Також в наявності є портативні газові грилі, які не поділяються на категорії розмірів.

Який газ потрібен для грилю?

Газові мангали працюють на СГ (скрапленому газі). Існує два види цього газу, бутан і пропан.

  • Бутан зберігається в синіх балонах і ідеально підходить для кемпінгу, одноконфорок і портативних обігрівачів.
  • Пропан зберігається в червоних балонах і використовується переважно для комерційного опалення та палива для великих приладів, також ідеально підходить для опалення та приготування їжі в фургонах громадського харчування. Патіо Газ, що зберігається в зелених балонах, є пропаном, який ідеально підходить для побутових приладів на вулиці, таких як барбекю та обігрівачі для патіо.

Навіщо потрібен редуктор (регулятор) на газовий балон?

Газовий балон завжди кріпиться через редуктор. Він виконує важливу функцію безпеки, оскільки контролює тиск, при якому газ рухається від пляшки до приладу. Важливо переконатися, що у вашому приладі встановлено правильний регулятор для вибраного газового балона. Простіше кажучи, зелена газова пляшка Patio сумісна з затискачем на регуляторі, тоді як червона пляшка з пропаном потребує гвинта регулятора.

Як обрати об’єм балона?

Це багато в чому залежить від того, скільки конфорок має ваш газовий гриль чи барбекю. Якщо в ньому є від однієї до трьох конфорок, ідеально підійде газовий балон на 5 кг. Якщо у вас є барбекю більшого розміру з чотирма конфорками або більше, то рекомендується вибрати пляшку на 13 кг.

Де купити газовий гриль і балони для грилю, барбекюшниці, коптильні, кухні?

Відвідайте інтернет-магазин Grillex.com.ua щоб отримати більше інформації про моделі та зробити замовлення (за наявності). Крім того, ви можете знайти свого місцевого продавця за допомогою нашого інструмента пошуку роздрібних продавців.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg