Головна
У сервісному центрі МВС нагадали про алгоритм запису до електронної черги Печать
Автор Админ   
26.06.2022 г.



Сплануйте похід до сервісного центру МВС заздалегідь. Запишіться до електронної черги вже зараз.

Для цього потрібно:

- авторизуватися для входу, обравши метод ідентифікації – КЕП, MobileID або BankID;

- натиснути кнопку «Зареєструватися»;

- перевірити правильність особистих даних, що підтягнулися автоматично та заповнити решту полів, натиснути - «Далі»;

- обрати регіон, бажаний сервісний центр МВС та послугу, яку плануєте отримати;

- обрати зручну дату та час, натиснути - «Далі».

Талон електронної черги сформовано. Завантажте його та зберігайте до моменту отримання послуги.

Більше тут  https://equeue.hsc.gov.ua/#/login

Через електронну чергу можна записатися практично на всі послуги. Виняток тільки для складання практичних іспитів на право керування транспортним засобом. Тут діє інший алгоритм. Талон варто брати у терміналі, що встановлений у приміщенні сервісного центру МВС або за його відсутності — в порядку живої черги.

На жаль, через чисельні кібератаки на початку війни нам довелося тимчасово відключити електронну чергу. Проте наразі вона вже працює на повну потужність і виконує всі свої функції.

Нагадаємо, онлайн-запис є індивідуальним і не може бути переданий іншій особі. Невідповідність обраної послуги й даних, зазначених під час реєстрації в електронній черзі, реальним даним особи є підставою для скасування реєстрації в електронній черзі.

Зауважимо, що в разі оголошення повітряної тривоги до початку роботи сервісного центру МВС надання послуг розпочинається лише після її відміни. Якщо повітряна тривога оголошена під час робочого дня, обслуговування негайно призупиняється, а відвідувачам пропонується прослідувати в укриття. При цьому очікування в черзі подовжується на час тривалості повітряної тривоги.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044)290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC — на сайті Головного сервісного центру МВС.