Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Виконком затвердив заходи з підготовки ЖКГ Охтирки до зими
Виконком затвердив заходи з підготовки ЖКГ Охтирки до зими Печать
Автор Админ   
24.06.2022 г.



23.06.2022 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Охтирської міської ради

Це засідання запам’ятається лише тим, що секретар міськради Вікторія Булах була присутня на засіданні, незважаючи на те, що напередодні ДБР робило обшук у її помешканні.

У членів виконкому не було ніяких питань ні до підозрюваної в колаборації Булах, ні в процесі обговорення порядку денного.

Всі питання були важливими для життєдіяльності міста ( Порядок денний на сайті міськради), але зупинимось на такому, що турбує багатьох жителів міста: Про підготовку житлово-комунального господарства Охтирської міської територіальної громади до роботи в осінньо-зимовий період  2022-2023 років. 

Чиновники розробили План заходів (можна подивитись на сайті міськради) на кілька сторінок. Але єдине питання задав Г.Юрко щодо пункту Плану, який йому не сподобався. 10 хвилин обговорювали, чому ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» не ремонтуватиме обладнання ЦТП і як це виправити в рішенні. 

Пункт про відновлення теплової ізоляції трубопроводів теплових мереж після проведення ремонтних робіт не зацікавив НІКОГО. Ця тема  болюча лише для жителів багатоповерхівок і тих, хто мав відношення до централізованого опалення. Це для прикладу, бо пунктів в Плані багато, цікавості в членів виконкому нуль. Ну або вони беззаперечно вірять в керівництво міста.

Відмічу, що План не передбачає варіант « А якщо ТЕЦ не відновлять». Отже, шановні, готуйтесь до цього самі, як можете.

 Кілька будинків ( з невеликою кількістю квартир) вирішили якось самі виходити з ситуації і отримали дозвіл на індивідуальне опалення . Це будинки по вул. Мішечкіна, 3 та пров. Харківському, 10, 12, пров. Снайпера, 5.

На попередніх засіданнях виконком погодив індивідуальне опалення 8 будинкам.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg