Головна
Охтирський райвідділ поліції отримав нове службове авто Печать
Автор Админ   
18.06.2022 г.



На Сумщині поліцейські отримали службові автомобілі від іноземних партнерів 

Наразі в Україні діє правовий режим воєнного стану. Весь цивілізований світ підтримує нас в протистоянні ворогу і у будь-який спосіб намагається допомогти. 

17 червня у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області, відбулась передача підрозділам поліції області одинадцяти службових автомобілів від іноземних партнерів. 

Зі вступним словом до присутніх звернувся очільник поліції Сумщини Сергій Чиж: «Переконаний, що сучасний автопарк підвищить якість виконання роботи поліцейських. Зокрема, завдяки новим автомобілям ви зможете оперативніше реагувати на виклики, швидше прибувати на місця подій, ефективніше протидіяти злочинності та створювати безпечне середовище на території області. Вдячний іноземним партнерам за можливість вдосконалити матеріально-технічну базу поліції Сумщини».

Службові автомобілі використовуватимуться в центрі забезпечення, роті поліції особливого призначення, слідчому управлінні, відділі криміналістичного забезпечення СУ ГУНП, Сумському та Шосткинському районних управліннях поліції, а також Роменському, Конотопському й Охтирському районних відділах поліції.

По завершенню заходу працівники підрозділів поліції вирушили на нових автомобілях до місць несення служби.