Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Міський голова Охтирки отримав медаль від холодноярівців
Міський голова Охтирки отримав медаль від холодноярівців Печать
Автор Админ   
14.06.2022 г.



Холодноярівці передали слова вдячності всім охтирчанам! Міському голові – медаль!

Міський голова Охтирки тепер має і орден (24 березня Павло Кузьменко Указом Президента України нагороджений орденом "За мужність" третього ступеня), і медаль «За гідність та патріотизм».

Відважні та славетні воїни 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» відбили атаку на Охтирку, а зараз тримають оборону на Харківщині. Та який би куточок України вони б не захищали, наше героїчне місто залишається в серці кожного. 

- «Холодноярівці кажуть, що ніколи і ніде не зустрічали таких супер-людей, як в Охтирці, - ділиться емоціями військовий волонтер Микола ЖДАН. – Охтирчани активні, сміливі, дружні. З перших днів війни разом з мером підтримували військових, і Павло Петрович КУЗЬМЕНКО жодного разу ні в чому не відмовив, які б надскладні ситуації інколи не виникали. Тому хлопці просили передати слова найщирішої вдячності охтирчанам і особисто Павлові Петровичу». 



Від військових із 93 ОМБр, за дорученням полковника Руслана ШЕВЧУКА - командира військової частини - Микола ЖДАН привіз в Охтирку медаль «За гідність та патріотизм», яку вручив міському голові Павлу КУЗЬМЕНКУ.

Микола ЖДАН згадує, як одного разу в результаті ворожого обстрілу з «Градів», було знищене місце дислокації «холодноярівців» під Ізюмом: 

- «Терміново потрібні були спальники, каремати, генератор. Павло Петрович моментально відреагував і все вирішив. Завдяки небайдужості Охтирського міського голови військові забезпечені стравами швидкого приготування, бо ж на передовій готувати їжу ніколи. Ще передають туди тушонку, молоко, соки, засоби гігієни, рушники, ковдри та багато іншого. Це важливо. І нелегко організувати, але Охтирці під силу абсолютно все. Від усіх «холодноярівців» зичу залишатися такими ж героїчними. Будемо триматися разом і переможемо!», - впевнений Микола ЖДАН. 

Охтирка дякує найкращим воїнам! Разом до Перемоги! 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg