Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Громади Сумщини отримують допомогу від «U-LEAD з Європою»
Громади Сумщини отримують допомогу від «U-LEAD з Європою» Печать
Автор Админ   
09.06.2022 г.



Вже вісім громад області отримали навантажувачі з пакету «Відновлення» від U-LEAD.

Мова йде про Бездрицьку, Боромлянську, Верхньосироватську, Великописарівську, Краснопільську, Тростянецьку, Охтирську, Чернеччинську громади

За словами керівниці Регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Сумській області Марини ЛОБОВОЇ, такі навантажувачі отримують громади, які найбільше постраждали від війни або знаходяться поблизу таких місць.

«Програма U-LEAD продовжує надавати підтримку органам місцевого самоврядування під час воєнного стану. У наших планах доставити на Сумщину ще декілька одиниць такої техніки, яка вже у дорозі», − зазначила Марина Лобова.

Вона також підкреслила, що ці навантажувачі − вже не перший пакет допомоги від U-LEAD громадам області. Попередні пакети передбачали надання іншого необхідного обладнання для громад: генератори, освітлювачі, ланцюгові пили, відрізні машини, необхідні для первинних ремонтних робіт, пов'язаних з наслідками воєнних дій. Загалом вже 15 громад області отримали невідкладну підтримку від Програми.

U-LEAD також планує надати відібраним громадам Сумщини пакет «Прихисток», до складу якого увійдуть: намети, похідні ліжка, каремати, спальні мішки, ковдри, баки для питної води на 1000 літрів, потужні генератори, базові та гігієнічні набори для ВПО.

За матеріалами Регіонального офісу «U-LEAD з Європою»


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg