Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирські волонтери продовжують надавати гуманітарну допомогу
Охтирські волонтери продовжують надавати гуманітарну допомогу Печать
Автор Админ   
07.06.2022 г.



Налагоджена співпраця волонтерів з квартальними. Випрацьовують механізм надання допомоги жителям багатоповерхівок.

Штаб волонтерів у співпраці з Охтирською міською радою напрацював концепцію надання гуманітарної допомоги від благодійників наступним категоріям:

багатодітні родини;внутрішньопереміщенні особи;діти від 0 до 3 років;діти з інвалідністю;особи з інвалідністю 1 групи;діти під опікою; люди, які потребують стороннього догляду.

На даний час надання гуманітарної допомоги штабом волонтерів опрацьовано з квартальними уповноваженими наступних квартальних комітетів: «Гусинський»; «Центральний»; «Третя сотня»; «Восьма сотня»; «Благоустрій»; «Тецівський»; «Левадний»; «Ботанік»; «Зоря»; «Десята сотня»; «Дружба»; «Ювілейний»; «Перша сотня»; с. Климентове.

Квартальні уповноважені детально опрацювали вказані категорії, надали списки до штабу та отримали у фірмових торбинках адресну доставку сформованих пакунків: продукти харчування і засоби гігієни. Наступним кроком буде опрацювання списків вказаних категорій жителів громади, які проживають у багатоповерхівках. Зараз штаб випрацьовує механізм надання наборів із головами ОСББ та обслуговуючими компаніями при умові наявності гуманітарної допомоги на складі.

Також Охтирська міська рада ще очікує надходження гуманітарної допомоги, що називають «Президентська». Про це буде повідомлено додатково при надходженні роз’яснень від Сумської ОВА.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg