Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow ПІД ЗНАКОМ СКОРПІОНА
ПІД ЗНАКОМ СКОРПІОНА Печать
Автор Редактор   
08.12.2005 г.
В МЦКІД "Кнєжа"проведено IV фестиваль авторської пісні "Під знаком Скорпіона".
Переможців у ньому визначали у 5 номінаціях: 1 - автори-виконавці (барди), 2 - поети - автори пісень, 3 - композитори та у двох номінаціях серед рок-музикантів (гуртів) - автори текстів та музики.

Слід зазначити, що на думку авторитетного журі, а це були представники обласного центру: з управління культури ОДА, художній керівник обласної філармонії, заслужений працівник культури Олена Ластовецька, голова обласної спілки журналістів Олександр Вертіль, переможець Всеукраїнського фестивалю "Червона рута" Євген Лаврінов та інші, учасники фестивалю показали досить високий рівень як виконавської майстерності, так і самих музичних творів - їх слів та музики.

Окремими творами, а саме - піснею "Скрипаль" на музику Віри Лук'янової та поета Анатолія Дудченка, творчістю Анатолія Залавського, Ірини Зінов'євої, Сусанни Пушкаренко зацікавилися гості з Сум. Перемогу в своїх номінаціях здобули: автори-виконавці - Ірина Д'яченко; поети - автори пісень - Катерина Квітчаста; композитори - Руслана Лісова.

Учасників та переможців фестивалю вітала, міський голова Ірина Демченко.

Виступи гуртів, а також переможців фестивалю в названих номінаціях відбудеться 09.12.2005 р. Тоді ж будуть вручені призи від спонсорів фестивалю.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg