Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Читай українською!
Читай українською! Печать
Автор Админ   
02.06.2022 г.



Охтирська бібліотека продовжує отримувати книги українською від благодійників. 

В Охтирку прибула вже друга посилочка з Києва від Листван Катерини. Якщо минулого разу це була переважно література для дітей, то цього разу -для дорослих. 

Варто звернути увагу на енциклопедичні довідники, книги історичного змісту, такі як «Марія» Уласа Самчука.  Роман має присвяту: «Матерям, що за­гинули голодною смертю на Україні в роках 1932-1933». Любителі авторської пісні із задоволенням прочитають «Катарсис» Е.Драча.

Любителям сучасної зарубіжної прози цікаво буде прочитати книжки американок Дженніфер Нівен "Усі яскраві місця», Елізабет Страут «Мене звати Люсі Бартон» та успішний дебютний роман французького письменника-новеліста Жан-Поля Дідьєлорана ,,Читець у ранковому експресі".

Охтирська публічна бібліотека також дякує Олександру Більо з м.Дрогобича за подаровані книги.

Нагадаємо. Українські бібліотеки позбуваються російських книжок, які спрямовані  на ліквідацію незалежності України, розпалювання міжетнічної ворожнечі… Але головне завдання - наповнити бібліотеки книжками українською мовою.

Якщо маєте цікаві книжки українською мовою і вже прочитали їх, подаруйте бібліотеці! Адміністратор Охтирського порталу прочитала "Відьмак" А.Сапковського і доправила в бібліотеку. Підтримуйте! 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg