Головна
Аферист з сайту знайомств видурив гроші у жительки Шостки Печать
Автор Админ   
30.05.2022 г.



Молода жінка з Шостки мріяла про знайомство, а натомість втратила гроші

До поліції Шостки з заявою про шахрайство звернулася 33-річна місцева жителька. Вона розповіла, що на одному з сайтів знайомств знайшла оголошення, яке дуже її зацікавило. Чоловік з привабливою зовнішністю пропонував дружбу. Після знайомства онлайн, вони кілька тижнів спілкувалися телефоном, аж поки він не запропонував жінці вигідну справу.

За словами «кавалера», він банківській співробітник і знає дуже цікаву схему, яка через кілька днів після вкладення грошей принесе дуже непогані прибутки. Нібито, він радить її родичам, сам вклався й пропонує, як не чужій людині, їй.

Повіривши чоловіку, жінка перерахувала йому 14 800 гривень. Після цього останній перестав виходити із нею на зв'язок.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками  ч. 1 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, в рамках якого вживаються заходи щодо встановлення особи афериста. 

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням недовіряти інформації, отриманій телефоном від незнайомих людей, ким би вони не називались. Якщо вас просять перерахувати гроші під будь-якими приводами – не погоджуйтесь, поки не перевірите цю інформацію всіма можливими способами. Будьте обачні!

Відділ комунікації поліції Сумської області