Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow АТ «Сумигаз» встановив сучасне європейське обладнання на 175 газорозподільних пунктах
АТ «Сумигаз» встановив сучасне європейське обладнання на 175 газорозподільних пунктах Печать
Автор Админ   
27.05.2022 г.



АТ «Сумигаз» оперативно відновлює газові мережі та обладнання, оскільки не залежить від російських комплектуючих

З початком війни газові мережі Сумщини потребували й потребують термінового відновлення після обстрілів та бомбардувань. Відновлювати розподіл газу до домоволодінь та підприємств вдається завдяки правильно обраній стратегії, - переконані в АТ «Сумигаз». Компанія ще три роки тому взяла курс на повну заміну радянських і російських технологій в газорозподілі, тож газові мережі Сумщини працюють переважно на європейських складових.

На сьогодні в області замінили 175 газорозподільних пунктів на сучасні з європейським обладнання, працюють 278 шафових розподільних пунктів українського виробництва RGC Production, крани, регулятори, ковери, лічильники та ремкомплекти для регуляторів – теж європейського виробництва. Партнерські відносини з іноземними виробниками, власні логістичні маршрути і хаби дали можливість швидко відновлювати газопостачання в деокупованих регіонах і проводити ремонти мереж і газового обладнання після обстрілів. 

Використання європейських технологій в розподілі газу формує новий рівень безпеки наших клієнтів, - переконані в компанії. Для прикладу, в 2021 році газовики Сумської області модернізували понад 400 об’єктів на мережах для безаварійної роботи системи газопостачання. 

Утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти фінансуються з коштів, що надходять у вигляді плати за доставку газу.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg