Головна arrow Розділи arrow Відпочинок та побут arrow Погане Морозиво – найсмачніші комп’ютерні ігри
Погане Морозиво – найсмачніші комп’ютерні ігри Печать
25.05.2022 г.

ImageШукаєте яскраву, веселу та цікаву гру? Тоді вам точно сподобається Погане Морозиво. Ця нова, свіжа версія пакмана збирає фанатів з усього світу. Публіку приваблює неординарний персонаж, чудова графіка та місія, що захоплює дух.

Пограти у Погане Морозиво можна на сайті GamesGo.Net перейшовши за цим посиланням. Зробити це можна безплатно, а саму гру навіть не доведеться завантажувати на комп’ютер. Кілька натискань кнопкою мишки, – і ви в грі!

У чому сенс гри

Головний герой гри – кулька морозива. Ціль персонажу зібрати якомога більше інгредієнтів для десерту. Завдання ускладняється тим, що Морозиву весь час заважають лиходії, які так і прагнуть вивести з гри персонаж. Окрім цього герой мусить долати небезпечні пастки та перешкоди. Рівень буде пройдено після того, як Морозиво позбирає усі компоненти, не зіткнеться з супротивником та не потрапить у капкан.

З раунду в раунд завдання ставатимуть все складнішими й гравцю доведеться проявляти більше кмітливості та йти на хитрощі. Загалом на гравців чекають десятки цікавих та веселих рівнів.

На сайті GamesGo.Net представлені три варіанти популярної гри:

  • Погане Морозиво 1.
  • Погане Морозиво 2.
  • Погане Морозиво 3.

У кожній з цих версій місія в героя та сама. А от рівні відрізняються по складності завдання. Варто зазначити, що ваші результати комп’ютер зберігатиме автоматично, а отже щоразу відкриваючи гру, ви починатимете з рівня, на якому зупинилися.

Кілька варіантів однієї гри мати дуже зручно, якщо одного дня ви граєте самі, а наступного проходите раунд з другом.

Як керувати персонажем

Завдання у головного героя дуже прості, а отже і функціонал легко запам’ятати. Морозиво рухається по ігровому полю з допомогою клавіш переходів (вліво, вправо, вверх, вниз). Другий гравець контролює свого підопічного буквеними клавішами (W, A, S, D). Будувати чи ламати льодяні стіни учасники можуть натискаючи Space (пробіл) чи F. Ця функція дозволяє діставатися до заблокованих інгредієнтів та зупинити ворога.

Грати у парі значно цікавіше. Якщо один учасник вибуває з гри, місію може продовжити інший гравець і самостійно привести команду до перемоги.

З якого віку можна грати у Погане Морозиво

Доки батьки сперечаються з якого віку малюку можна дозволяти грати за комп’ютером, вчені досліджують цю тему і надають конкретні відповіді. Зокрема, за ігри по типу Поганого Морозива діти можуть сідати з шести років. Ще кілька років тому, ця цифра становила 8-10 років. Та зважаючи на те, як тісно сучасне життя переплітається з гаджетами, вчені знизили віковий поріг.

Ця гра не несе негативного впливу на малюків. Герой – милий, хоча і з невдоволеною мордочкою, десерт, який збирає фрукти. У грі відсутні гвинтівки та мечі, а персонажі не б’ються між собою. Єдина зброя Морозива – струмінь льодяного повітря.

Варто зазначити, що розваги з жанру лабіринти допомагають дитині розвиватися. Зокрема, комп’ютерні ігри даної серії активізують лімбічну систему мозку, що відповідає за:

  • Контроль над емоціями (діти навчаються керувати своєю злістю та смутком).
  • Тренують пам’ять.
  • Нормалізують кровообіг та дихання.
  • Мотивують.
  • Пробуджують пізнавальну функцію.

Ще більше користі буде, якщо грати у парі. Так діти навчаються працювати в команді. Тож, Погане Морозиво може стати цікавим сімейним дозвіллям.

 
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg