Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Мінрегіон та USAID співпрацюватимуть щодо відновлення ТЕЦ в Охтирці
Мінрегіон та USAID співпрацюватимуть щодо відновлення ТЕЦ в Охтирці Печать
Автор Админ   
10.05.2022 г.



Мінрегіон та проєкт енергетичної безпеки USAID співпрацюватимуть щодо відновлення Охтирської ТЕЦ

Наразі тривають перемовини Мінрегіону з представниками проєкту енергетичної безпеки USAID, щодо допомоги місту Охтирка Сумської області в підготовці до опалювального сезону 2022/2023 рр.. Йдеться про відновлення постачання теплової енергії та гарячої води у місті. Про це повідомила заступниця Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська.

«Інфраструктура міста Охтирка зазнала значних пошкоджень унаслідок ракетних і бомбових ударів з боку рф. Зокрема, зруйнована місцева ТЕЦ — єдиний постачальник теплової енергії та гарячого водопостачання у місті. Повне відновлення роботи підприємства потребує розроблення нової схеми теплопостачання міста та проєкту відбудови ТЕЦ», – зазначила Наталія Хоцянівська.

Відтак 9 травня під час онлайн наради з представниками міської влади Охтирки та експертами проєкту USAID були обговорені задачі, які будуть вирішені за участю партнерів, визначили основні завдання та терміни їх виконання.

Зазначимо, минулого тижня заступниця Міністра з робочою поїздкою відвідала місто Охтирку , під час якої оглянула об’єкти критичної інфраструктури міста, які постраждали внаслідок військової агресії рф.

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg