Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow З Сум до Охтирки передадуть кілька велосипедів для волонтерів
З Сум до Охтирки передадуть кілька велосипедів для волонтерів Печать
Автор Админ   
06.05.2022 г.



Першу партію безплатних велосипедів для волонтерів та соціальних працівників з постраждалих від російської агресії районів Сумщини вже доправили до Сум. 

Акцію запровадили кілька українських громадських організацій, які закупили «невбиваємі» німецькі велосипеди.

"Вони розраховані на те, щоб служити довго. Більшість деталей зроблено таким чином, щоб їх неможливо було "вбити". Тут цільна резина, не потрібно боятися проколів", – велосипеди саме з такими характеристиками є найбільш зручним транспортом для районів Сумщини, що постраждали від дій російських військових, розказав Суспільному  голова правління сумської громадської організації Кирило Бурлака.

"Ці велосипеди з Німеччини, але їх викупив в Києві один з бізнесів українських для того, щоб спростити доставку, логістику і передали частину нам – 20 велосипедів, 20 поїхало до Чернігова. Завтра-післязавтра вони будуть передані до Боромлі, Тростянця і Охтирки", – розповідає Кирило Бурлака, голова правління ГО "Молодіжне об’єднання Екстрим стайл".

Велосипеди – мобільні, не потребують пального та зручні для невеликих населених пунктів, вважає Кирило Бурлака. Планується, що користуватися ними будуть фельдшери, соцпрацівники, волонтери.

"Ми були в Тростянці і співпрацювали в цими людьми і вони кажуть, що довго ходити, місто невелике, поки ходимо, збираємо потреби, то їм доволі це важко. Велосипеди якщо є, то в дуже поганому стані. Охтирка – це будуть волонтери, які зараз замаються розвезенням їжі, допомоги адресної", – каже Кирило Бурлака.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg