Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow В Охтирці працює комісія з обстеження руйнувань та пошкоджень будинків
В Охтирці працює комісія з обстеження руйнувань та пошкоджень будинків Печать
Автор Админ   
03.05.2022 г.



В Охтирці створена комісія, яка обстежує та фіксує факти руйнування та пошкодження інфраструктури міста, багатоповерхових та приватних будинків. Коли і куди звертатись.  

З метою фіксації фактів руйнування та пошкодження інфраструктури міста, багатоповерхових та приватних будинків на території Охтирської міської територіальної громади від актів військової агресії російської федерації рішенням Охтирської міської ради восьмого скликання (двадцять четверта (позачергова) сесія) від 31.03.2022 № 581-МР було створено комісію та затверджено її персональний склад. 

До складу комісії входять заступники міського голови, представники: Управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради; відділу містобудування та архітектури; комунального підприємства Охтирської міської ради «Бюро технічної інвентаризації та архітектурно-планувальних робіт»; Охтирського районного відділу поліції Головного Управління Національної Поліції в Сумській області. До роботи у комісії залучено також представників відділу державного архітектурно-будівельного контролю та Інспекції з благоустрою.

Комісії доручено виявляти та обстежувати пошкодження інфраструктури міста, багатоповерхових та приватних будинків на території Охтирської міської територіальної громади. На підставі відомостей, зафіксованих фактів руйнувань об’єктів нерухомості, зібраних членами даної комісії, Управлінням капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради укладається договір зі спеціалізованою організацією, яка має спеціальний дозвіл (ліценцію) в галузі будівництва, та здійснює належне обстеження і надасть компетентний висновок щодо придатності чи непридатності приміщень для проживання, необхідності проведення ремонту (капітального ремонту). Звертатись за телефоном з пн по пт +380958254656 з 9:00 до 16:00.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg