Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Заступниця очільника МВС побувала в Охтирці
Заступниця очільника МВС побувала в Охтирці Печать
Автор Админ   
24.04.2022 г.



Заступниця міністра МВС Мері Акопян здійснила робочий візит в Охтирку і поспілкувалась з керівником Охтирського відділу поліції.

Заступниця очільника МВС Мері Акопян провела робочу поїздку в регіональних підрозділах МВС на Сумщині.Під час робочого візиту заступниця очільника МВС провела зустріч із керівниками структурних підрозділів Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС Сумщини, обговорила поточні завдання та чутливі питання, а також подальшу роботу в період воєнного стану.

Мері Акопян відвідала обласний центр та місто Шостку, де обговорила стратегію подальшої співпраці з органами місцевої влади. А також побувала в містах, які найбільше постраждали від ворожих обстрілів і наразі повертаються до мирного життя — Тростянці та Охтирці. Незважаючи на тимчасову окупацію, ворогу не вдалось зламати український дух цих міст, ба більше – там відмовлялись знімати українські прапори. Заступниця міністра поспілкувалась із керівниками місцевих відділів поліції.

«Сьогодні основними завданнями є розмінування території, відновлювальні роботи, гуманітарна допомога місцевим мешканцям, а також протидія ДРГ ворога й мародерам», — зазначила заступниця міністра.

ImageImageТак зараз виглядає Охтирська ТЕЦ.
 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg