Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Поліція Сумщини отримала нові службові автомобілі. Охтирка теж з новими авто
Поліція Сумщини отримала нові службові автомобілі. Охтирка теж з новими авто Печать
Автор Админ   
23.02.2022 г.



Сьогодні, 23 лютого, на площі Незалежності в Сумах, відбулась передача підрозділам поліції області десяти службових автомобілів.

В заході взяли участь керівництво Головного управління Національної поліції в Сумській області, Голова Сумської ОДА Дмитро Живицький, Голова Чернеччинської територіальної громади Роман Бублик та Архієпископ Мефодій. 

Службові автомобілі використовуватимуться в центрі забезпечення, управлінні карного розшуку, управлінні організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУНП, Сумському, Шосткинському районних управліннях поліції, Роменському, Конотопському, Охтирському районних відділах поліції. 



Охтирка отримала 2 нових автомобіля: один для Сектору реагування патрульної поліції, один для чергової частини Охтирського РВ поліції. Присутність на заході Романа Бублика обумовлена тим, що саме коштом Чернеччинської громади придбано авто для чергової частини, що забезпечить виїзди слідчо-оперативної групи. 

«Для кожного поліцейського це не просто автомобілі, це безпека наших громадян. Новий автотранспорт дозволить правоохоронцям бути мобільними та оперативно не лише реагувати на правопорушення, а й затримувати небезпечних злочинців. Переконаний, що завдяки новим автомобілям робота поліції Сумщини стане ще більш ефективною», - зазначив очільник поліції області Сергій Чиж.



 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg