Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Шахові змагання визначили кращих
Шахові змагання визначили кращих Печать
Автор Админ   
21.02.2022 г.



11-13 лютого на відкритому шаховому турнірі Сумської області серед школярів «Кубок Сумської облдержадміністрації» успішно виступили спортсмени шахового клубу «Стратег» комунального закладу «Центр культури і дозвілля» Чернеччинської сільської ради. 

Також підвищили шахову кваліфікацію 11 членів команди «Нафтовик». Обласною шаховою Федерацією дітям присвоєно перший юнацький розряд. Учасниками змагань від ШК «Стратег» стали: Бондаренко Владислава, Вініченко Іван, Єременко Єгор, Жертовський Ярослав, Заратуйко Анастасія, Корнієнко Даміан, Кошман Єфім, Максименко-Комарова Анастасія, Максименко Олексій, Міхєєва Аліса, Мовчан Богдан, Поваляєв Ілля, Циганенко Анна.

Також по ініціативі ШК «Стратег» І юнацький розряд присвоєний двом гравцям гуртка «Шахи» (тренер Вадим Беленецький) Охтирського міського центру позашкільної освіти – Малої Академії наук: Максиму Даутову та Ільдару Бекбулатову.

В старшій категорії запекла боротьба йшла серед дівчат, де брала участь діюча чемпіонка України Марія Нижник. Вона і виборола золото, а також була визнана найкращим гравцем турніру (без врахування вікових категорій та статі). 

В цій групі на призову зону претендували декілька шахісток «Стратегу»: Заратуйко, Міхєєва, Циганенко. При рівній кількості очок переможці визначаються за додатковими показниками. І хоча грамоти виписали тільки Циганенко – ІІ місце та Міхєєвій – IV місце, для команди чернеччинської громади вони лишилися переможницями. Також високе четверте місце в молодшій категорії серед дівчат посіла Максименко-Комарова – наймолодша шахістка команди.

А Даміан Корнієнко, який зайняв 7 місце, теж був нагороджений грамотою. Він набрав стільки ж очок, скільки й чемпіон, а в очній зустрічі переміг його. Втім додаткові коефіцієнти відсунули Корнієнка поза призову зону.

Серед охтирчан, які не виступають за ШК «Стратег», але підтримують тісні зв’язки з командою в срібні призери змагань пробилися Даутов Максим та Діброва Вадим. Вітаємо юних інтелектуалів!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg