Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці провели транспортний конкурс за новими умовами
В Охтирці провели транспортний конкурс за новими умовами Печать
Автор Админ   
10.02.2022 г.



В Охтирці в умови транспортного конкурсу додали обов’язковість обладнання автобусів GPS-навігаторами. Коли і на яких маршрутах встановлять?

В Охтирці визначили переможців на 2-х міських автобусних маршрутах 

07.02.2022 відбулося засідання конкурсного комітету по проведенню конкурсів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Охтирка. 

Визначали, хто здійснюватиме перевезення  на маршрутах № 24 «пров. Киріківський – Дачний» та № 10 «АТЗТ «Зоря» – залізничний вокзал».

По кожному з маршрутів було лише по одному претенденту. Конкурсний комітет визначив переможців конкурсу, з якими УКБ та ЖКГ Охтирської міської ради укладе договори на перевезення пасажирів:

маршрут № 24 “пров. Киріківський – Дачний” – ФОП Кліщ Тетяна Геннадіївна;

маршрут № 10 «АТЗТ «Зоря» – залізничний вокзал» – ФОП Семак Олександр Іванович.

Однією з умов договору на перевезення – обладнання маршрутних засобів GPS-навігаторами. 

Поки що GPS-навігатори не встановлені на жодному маршруті. ФОП Кліщ Т.Г. має укладений договір на встановлення обладнання. В раніше укладених договорах умова про GPS відсутня.

За інформацією міськради, наразі тривають роботи з розроблення додатку ,за допомогою якого кожен охтирчанин з доступом до мережі інтернет, в режимі онлайн зможе відстежити, де знаходяться транспортні засоби міських маршрутів. 

GPS-моніторинг дозволяє розв’язувати проблему, на яку мешканці нарікали найбільше – не дотримання графіків та інтервалів руху автобусами, а іноді й, взагалі, відсутність транспортних засобів на маршруті.

Окремо зазначимо, що за допомогою трекерів, можна відстежувати не лише графік руху «маршруток», а й дотримання ними швидкісного режиму.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg