Головна arrow Розділи arrow Життя та люди arrow Топ 5 кращих подарунків подрузі на день народження
Печать
07.02.2022 г.

Топ 5 кращих подарунків подрузі на день народження



У кожного з нас є найближчі друзі, для яких ми завжди намагаємося влаштувати справжнісінький сюрприз у їхній день народження. І якщо вже незабаром іменини у вашої найкращої подруги, то вам точно варто вибрати для неї щось особливе. Ми зібрали свій власний топ найкращих подарунків на день народження і ви, напевно, знайдете в ньому саме те, що найбільше сподобається вашій подрузі.

Фітнес браслет

Якщо ви хочете подарувати щось ефектне та практичне, то ви можете зупинити свій вибір саме на цьому варіанті. Адже цей браслет є одночасно стильним аксесуаром і досить функціональним гаджетом. З його допомогою вона зможе проводити успішніші тренування за спеціальною програмою, знати кількість кроків, які вона пройшла за день, бачитиме важливі повідомлення, може розраховуватися на касі без допомоги кредитки, у будь-який момент зможе виміряти свій пульс та багато іншого.

Сертифікат

Дуже багато дівчат хочуть отримати в день народження щось дійсно незвичайне, що запам'ятається їм на довгі роки. І якщо ви хочете вразити вашу подругу по-справжньому, то рекомендуємо вам замовити один із сертифікатів на https://www.bodo.ua/podarochnye-sertifikaty/. Там ви знайдете багато чого цікавого, зокрема spa догляд для тіла з мінералами, політ на гелікоптері, сферичний кінотеатр, прогулянка на квадроциклах, сімейна фотосесія, йога в повітрі, балійський традиційний масаж, флоат-капсула, вечеря в ресторані з панорамним видом, екскурсія у підземелля Києва, квест кімната, купання у чані, винні ігри та багато іншого.

Сумка

Кожна модниця знає, що сумочок багато не буває, адже завжди хочеться підібрати особливий аксесуар під ту чи іншу подію, образ чи просто настрій. Отже, якщо ви хочете порадувати свою подругу, то можете вибрати для неї нову сумку, виходячи, звичайно ж, з її смакових уподобань. Основним критерієм вибору має стати якість матеріалу, бажано підбирати вироби з натуральної шкіри або хорошої еко шкіри. Крім того, варто враховувати і те, якому саме бренду віддає перевагу ваша подруга і шукати для неї новий аксесуар саме в магазинах тієї чи іншої компанії.

Косметика або парфуми

Напевно, ви дружите вже досить давно, не раз побували вдома у своєї подруги і можете зорієнтуватися, якою саме косметикою вона зазвичай користується. То чому б не скористатися цими знаннями та не придбати для неї нові косметичні засоби? Причому, це можуть бути як набори для створення ідеального макіяжу, так і засоби догляду за обличчям, волоссям або тілом. Що ж до парфумерії, то тут ще простіше, вам лише потрібно заздалегідь дізнатися у подруги, які саме парфуми вона полюбляє і придбати відповідний презент.

Безпровідні навушники

Це один із найпопулярніших варіантів, адже рідко зустрінеш людину, яка не любила б слухати музику під час будь-яких переміщень містом. Ну а такі навушники зручні не тільки під час прогулянок, але й відмінно підходять для занять спортом. Крім того, цей гаджет легко заряджається, зберігається в спеціальному боксі і здатний прослужити вашій подрузі справді довгу службу.

Ми впевнені, що будь-який подарунок, який ви оберете, точно сподобається вашій найкращій подрузі і стане для неї джерелом гарного настрою на довгий час!

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg