Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow В Сумській ОДА провели нараду щодо безпеки та оборони кордону
В Сумській ОДА провели нараду щодо безпеки та оборони кордону Печать
Автор Админ   
26.01.2022 г.



Голова облдержадміністрації Дмитро ЖИВИЦЬКИЙ спільно з командувачем військ ОК «Північ» генерал-майором Віктором НІКОЛЮКОМ провів нараду з представниками силових і військових структур Сумщини

У ході наради присутні розглянули оперативну обстановку вздовж державного кордону України в межах Сумщини та відпрацювали питання взаємодії військових, силових структур у випадках будь-яких надзвичайних ситуацій, в тому числі й агресії, та зняття напруги в суспільстві.

За словами голови облдержадміністрації, наразі у ЗМІ певним чином нагнітається суспільна ситуація, поте загроз військового вторгнення немає, тож паніки серед населення бути не повинно.

«Люди мають розуміти, що у разі будь-якої надзвичайної ситуації природного, техногенного чи військового характеру, вони і їхнє майно будуть захищені. Військові знаходяться на місцях, всі служби і правоохоронці працюють, є координація, злагодженість дій і розуміння кожною структурою своїх функцій і відповідальності», – підкреслив Дмитро Живицький.

За словами командувача військ ОК «Північ» генерал-майора Віктора Ніколюка, ознак, які б вказували на безпосередню підготовку військ ворога до наступальних дій, не відмічається. Проте українські військові готові реагувати на різні варіанти розвитку подій, а питання територіальної оборони є першочерговими.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg