Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Депутати виділили кошти на розміщення батальйону тероборони
Депутати виділили кошти на розміщення батальйону тероборони Печать
Автор Админ   
15.01.2022 г.



14 січня 2022 року відбулось позачергове засідання сесії міської ради. Депутати звільнили секретаря міськради та вирішили низку важливих питань.

На початку засідання до депутатів звернувся командир в/ч А0563, полковник Денис ДИКИЙ, який подякував за підтримку армії та вручив нагрудний знак «Почесна відзнака командира військової частини А0563» міському голові Павлу Кузьменку та голові бюджедної комісії Роману Маслу.

Першим рішенням міської ради стало дострокове припинення повноважень секретаря міської ради Мирослава Нікуліна.  Пропозиція включити це питання до порядку денного поступила від міського голови. 18 з 35 депутатів підтримали дане рішення. 

Далі розглянули питання порядку денного:

- внесли зміни до бюджету громади, перерозподіливши видатки по головному розпоряднику коштів – управлінню КБ та ЖКГ, збільшивши видатки на суму 400,0 тис. гривень на проведення поточного ремонту нежитлового приміщення по вул. Зарічна, 32 (дитяча поліклініка) для розміщення у ньому батальйону територіальної оборони;

- внесли зміни до Програми забезпечення функціонування та розвитку комунального господарства Охтирської міської територіальної громади на 2021-2025 роки;

- внесли зміни до попередніх рішень сесій «Про вдосконалення порядку передачі комунального майна в оренду» та «Про затвердження переліків об’єктів комунальної власності, які можуть бути передані в оренду».

У «різному» обговорили питання подальшої роботи комунального радіо. Обговорили питання створення тимчасової комісії з вивчення потреб на облаштування нової студії по вулиці Чкалова, 27а. Також запропонували краєзнавчому музею розпочати роботу кластеру історії теле- та радіо діяльності в місті.

Наступне засідання чергової сесії міської ради планується провести 27 січня. Вже опублікований проект рішення про обрання секретаря міської ради.

ImageImage 

 

 

 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg